10 serier du skal binge watche på Netflix

Under karantæne tiden, er jeg sikker på at mange har brugt flere timer end normalt, foran tv’et. Selvom det har været godt vejr, har der stadig været dage, hvor du har været mere eller mindre nødsaget til at være indenfor. Og det samme har gjaldt for mig. Jeg har fået set en del serier på netflix, og da jeg efterhånden har fundet frem til mine absolutte yndlings, vil jeg i dag give dig en guide, til de 10 bedste serier på Netflix, som jeg synes du skal komme i gang med at binge watche.

10 gode serier på Netflix (klik på titlen for at se en trailer)

The Politician – en serie om politik. Ikke lige noget, som jeg normalt ville have valgt, men hold nu op, hvor er den god og spændende! Serien handler om Payton, der stiller op som elevrådsformand og har store ambitioner om at blive præsident i USA, på sigt. Og vi følger hans gang med alt det drama, der følger med. Fantastiske skuespillere, uventede drejninger, en masse løgne og en snert af romantik. Der er lige kommet en ny sæson, så det er bare med at komme i gang.

The Witcher – en ‘witcher’ er en mutant skabt af magi. Hurtig, stærk og meget svær at slå ihjel.. Jeg var møg skeptisk, da min mand satte denne serie på. Lidt for hokus pokus og Game of Thrones/The Vikings til min smag. Men vi nåede ikke længere end 10 minutter ind i serien, før jeg sad ligeså optaget af den som han gjorde. Jovist, man skal nok være til det lidt overnaturlige, men det er altså værd at give denne serie en chance. Og der skulle efter sigende komme en anden sæson, som Corona dog har sænket lidt.

Dead To Me – Jen har mistet sin mand i en trafik ulykke, og går til en støttegruppe for folk, der har mistet. Her møder hun Judy, der også har mistet sin mand og de to begynder et stærkt venskab. Kun for at finde ud af at Judy er en skør, lystløgner, der faktisk har meget med Jen’s døde mand at gøre. Dead To Me, er både hyggelig, spændende og sjov, og viser hvor meget et venskab faktisk kan klare at gå igennem. Skøn, skøn serie.

Working Moms – Jeg så første sæson, da jeg gik igennem en fødselsdepression efter fødslen af Oskar. Og den her serie hjalp mig rigtig meget. Her møder vi alle typer mødre. Dem, der ikke vil give slip på deres barn, dem, der meget gerne vil give slip på deres barn. Dem, der synes det er en dans på roser, og dem, der drømmer om at blive ramt af en bil. Jeg kunne (og kan) relatere så meget til den her serie. Og er du mor, så lover jeg dig, at du vil elske den!

La Casa De Papel – Papirhuset. Åh, den serie. Jeg elsker den! Her følger vi et hold kriminelle, der er blevet samlet af “Professoren”. Hjernen bag et kup, hvor de skal røve national banken i Spanien. Deres plan er at trykke en masse sedler, og ikke skade nogle af deres gidsler, så de nærmest bliver en form for “Robbin Hood” og ikke tyve. Serien er så utrolig gennemført og hver eneste sæson formår at overraske og underholde mig. Men LOV mig, at du ser den på Spansk og ikke med synkroniseret engelsk tale. Det gør intet godt for serien, den er altså bedst på original sprog.

Living With Yourself – Miles er træt af sit liv. Så da han får et tip om Happy Spa Day, der kan gøre dig til et gladere menneske, tager han chancen. Og vågner op som et gladere menneske, hvor alt i verden er godt. Indtil han en nat, finder sit sure gamle jeg, i stuen iført ingenting. Han er nemlig blevet klonet og hans rigtige jeg, blev begravet i skoven, da Happy Day Spa, troede at de havde slået ham ihjel. Kan du følge med? En sjov og meget anderledes serie, der også er en smule skræmmende.

Atypical – I atypical følger vi Sam, der lider af autisme. Han er anderledes og han ved det. Han har svært ved at omgåes andre mennesker, og han kæmper generelt med mange problemer, da han nærmer sig de år, hvor dating begynder at være interessant. Samtidig følger vi hans familie, hvis forældre har problemer og hans søster forsøger at finde ud af hvad hun selv vil med sit liv. Jeg tror at alle vil få noget ud af at se denne serie. Den er så nem at relatere til, og meget lærerig, da den viser de daglige “problemer” et barn med autisme går igennem hver dag.

The Good Place – Elinor er død. Og hvor kommer gode mennesker hen, når de dør? Til The Good Place selvfølgelig. The Good Place kommer man til, hvis man har scoret et vis antal point i løbet af livet, og her får man tildelt sit livs perfekte partner, bor i det perfekte hus. Alt er perfekt. Bortset fra at Elinor slet ikke hører til der. De har fået fat i den forkerte. Og jo længere Elinor er i The Good Place, jo flere finder hun, der faktisk heller ikke hører til i The Good Place. Er de i virkeligheden, hvor det siges at de er?

End Of The F***king World – James føler ingenting. Han stak en hånd i frituren, for at føle noget. Stadig ingenting. Nu har han udset sig en pige, som han vil slå ihjel. For at se om han så føler noget. Samtidig vil pigen gerne lære ham at kende, da hun synes han virker ret interessant. Og de to er et skævt, perfekt par. De har begge deres egne problemer at tage sig af, samtidig med at de prøver at finde ud af deres følelser for hinanden. Skør, sjov og underholdene.

Stranger Things – Behøver den her serie overhovedet en introduktion? Will forsvinder på mystik vis. Samtidig dukker en pige op, der næsten ikke har noget sprog, hun kan kun sige at hun hedder “11”. “Strang Things” sker i byen, i forsøget på at finde Will, som gemmer sig, i følge 11. Han er nemlig blevet taget af et uhyr fra Den Anden Side. Jeg synes stadig at serien kan være en smule skræmmende, og alligevel er den super spændende. Igen vil jeg sige, ligesom med The Witcher, at man nok skal være til den mere overnaturlige genre, for at synes at serien er god. Men god, det er den.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *