100 ting at være taknemmelig over

15. april 2017EmmaEngmark

Vi har før snakket om et par gode råd, til at takle stress. Stress, er noget der kan ramme os alle og af mange forskellige årsager. Ofte kan stress gøre en i dårligt humør, og gøre det sværere at se positivt på selv de mindste ting. Og det er netop de små ting, der kan have den største betydning. Jeg har også før nævnt et par små ting, der gør mig i bedre humør, men lige i øjeblikket er det klart de dage hvor sommer solen titter frem, der kan få mig til at smile fra øre til øre.

Men har du lidt svært ved at finde de små glæder i hver dagen, så frygt ej! En af mine yndlings bloggere, Thirteen Thoughts, har nemlig før lavet et indlæg med ikke mindre end 100 ting at være taknemmelig og glad over. Og dét er værd at dele.

100 ting af være taknemmelig over – af Paula fra Thirteen Thoughts.

Et kort og let indlæg fra mig i dag – men jeg er trods alt på ferie, og har travlt med at hygge mig med familie, mand og hunde, hehe. Hav en dejlig dag!

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post