3 august favoritter

19. september 2017EmmaEngmark

Godmorgen, søde piger.
Hold nu op, hvor jeg nyder at have ferie! De sidste to dage, har A og jeg startet dagen med at gå en lang tur med hunden, med en varm kaffe i hånden. Det er virkelig rart at se alle stresse på arbejde, mens man tager det stille og roligt. I går fik vi også ordnet en masse indkøb til brylluppet, og i dag skal vi blandt andet ud at snakke med præsten, så jeg synes at vi er ved at få styr på det meste. Vi skal i hvert fald nok nå det hele til på lørdag.

Men det skal ikke handle om bryllup i dag. Det er alt for sjældent at jeg smider et skønheds relateret indlæg på bloggen, og det vil jeg virkelig gerne prøve at lave om på. Jeg bruger ikke mange skønheds produkter i hverdagen, men jeg er god til at skifte ud og se om jeg kan finde nogle nye og gode produkter. Sidste måned, var der tre produkter som jeg virkelig var glad for og brugte meget, og dem vil jeg gerne dele med jer i dag.

Tre august favoritter.

 • Instant selvbruger mousse fra Mascha Vang. Jeg ved ikke hvor mange måneder jeg efterhånden har brugt denne selvbruner. Måske helt fra starten faktisk? Så snart et års tid. Jeg elsker denne selvbruner! Især denne instant selvbruner, hvor farven viser sig på huden med det samme og det derfor er nemt at se hvor man har overset et punkt. Jeg bruger selvbruneren hver anden dag – og som I forhåbentlig kan se på billederne af mig på bloggen, så er det ikke fordi jeg er blevet en orange gulerod. For den giver simpelthen så flot en farve, og jeg får komplimenter på min farve næsten hver eneste dag. Jeg bruger den hver anden dag, da farven ikke holder så forfærdelig længe og da jeg gerne vil forblive lidt gylden (især da jeg ellers er rigtig bleg, nærmest gennemsigtig) vedligeholder jeg farven på denne måde. Samtidig er det en af de mest velduftende selvbrunere jeg nogensinde har brugt, så det er også bare et stort plus.
 • Håndcreme fra Bio Beauté by Nuxe. Denne lille, lækre håndcreme fik jeg af Helene på min fødselsdag. Hun kender mig alt for godt, og ved godt at jeg er en sucker for alle former for creme. Og især håndcreme. Jo tættere vi kommer på vinteren, jo tørrere bliver mine hænder og neglebånd. Så det er skønt med en ny creme! Denne dufter så skønt af lemon, hvilket er en af mine yndlings dufte. Den tørrer hurtigt ind i hunden, så man ikke sætter fedt fingre over det hele. Og så giver den virkelig bløde hænder – samtidig med at den lysner hænderne en lille smule, hvilket er rigtig godt til os, der har små fregner på hænderne. En super lækker håndcreme.
 • Cucumber parfume fra Marc Jacobs. Det er et stykke tid siden at jeg købte denne parfume, men jeg brugte den mest sidste måned. Jeg elsker friske parfumer, og det må man virkelig sige at denne er. MJ har lavet en ny serie af parfumer, der dufter af naturlige ting som agurk og bomuld, og de er simpelthen fantastiske! Denne parfume med agurk, minder mig bare om sol og sommer. Den er frisk og holder stadigvæk sin duft i flere timer. Jeg har i hvert fald også tænkt mig at bruge den her i september måned, for at holde følelsen af sommer i live så længe som muligt. Jeg bruger den mest til hverdag, da jeg synes de lette parfumer hører bedst sammen til for eksempel arbejde, hvor man ikke vil overdænge sine kollegaer med en tung duft.

Har I nogle skønheds favoritter i øjeblikket?

Hav en fantastisk og solrig tirsdag!

2 Comments

 • Mia // www.blogaboutmia.dk

  19. september 2017 at 21:35

  Jeg har læst rigtig godt om Mascha Vang selvbruner linjen, må springe ud i den en dag 😀

  1. EmmaEngmark

   20. september 2017 at 16:57

   De er virkelig også alt den positive omtale værd 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post