3 efterårs favoritter

7. oktober 2017EmmaEngmark

Sikke en kedelig, grå og våd lørdag! I dag havde jeg aftalt at mødes med Helene til blandt andet lidt billeder og kaffe, men vi blev hurtigt enige om at droppe billederne, da det pisker ned med regn udenfor. Så vi tog en tur på Fisketorvet i stedet – man kan jo altid shoppe lidt – men havde ikke lige set at der var et stort pokemon-go arrangement i centeret. Ikke helt optimalt at ville shoppe og hygge på Starbucks, når man er omringet af hundredvis af pokemon jagere. Så vi flygtede til Fields i stedet. For kaffe og shopping skulle vi have!

I dag er der endnu et skønheds indlæg på bloggen. I dag har jeg samlet tre af mine yndlings produkter, som jeg bruger i øjeblikket. Alt efter hvilken sæson vi er i, skifter mine favoritter sig da både mit humør og min krop har brug for forskellige ting. Så i dag er det tre favoritter til efteråret.

Mine tre efterårs favoritter.

  • Butter Gloss fra NYX. Jeg har før haft et par af disse Butter Gloss’ fra NYX. Og jeg har altid været rigtig glad for dem. De giver lidt fugt til læberne, mens de samtidig fungere lidt som en lipgloss og giver flotte og glinsende læber. De andre havde jeg brugt helt op, så det var på tide at få en ny farve og da jeg virkelig elsker røde læber (men ikke er modig nok til at kaste mig ud i en rød læbestift) ville jeg prøve med en rød farve. Farven hedder Peach Cobbler og er ikke en knaldrød farve – der er lidt orange i den, hvilket jeg synes gør den perfekt til efteråret.

 

  • BB creme fra Garnier. Jeg har snakket om den her før – men det er altså også et af mine absolut yndlings produkter. Det er efterhånden lidt over et år siden, at jeg har brugt foundation. Jeg gik over til enten kun at bruge en BB creme eller kun lidt concealer, alt efter hvad jeg skal og hvordan min hud ser ud. Til almindelig hverdag, bruger jeg oftest kun concealer, for at spare min hud for ekstra makeup. Men en BB creme er jo heller ikke en rigtig foundation og er derfor ikke ligeså tung for huden. Den giver en lille smule dækning og udjævner hudtonen, samtidig med at der er solfaktor i og ekstra fugt, så den kan bruges som en slags dag creme. Så der er altså rigtig mange fordele ved at skrifte til en BB creme, og jeg kan bestemt også se en forskel på min hud, der er blevet meget pænere efter at jeg droppede foundation fuldstændig.

 

  • Nourishing satin-touch oil fra Bio Beauté. Denne lille sag fik jeg i fødselsdagsgave af Helene. Jeg har aldrig haft noget fra Bio Beauté før, men jeg kan allerede sige at det ikke bliver det sidste jeg ejer. Denne spray, er lidt ligesom en flydende creme til huden. Jeg bruger altid en fast lotion til kroppen om morgen, hvor jeg så bruger denne her i løbet af dagen. Jeg sprøjter et par sprøjt på mine arme – oftest der hvor jeg bruger produktet – og massere det ellers ind i huden. Det har den dejligste duft af citron og gør din hud så silke blød. Produktet lover at fugte og tone din hud, så du får en blød og mere ensartet hudtone, og selvom jeg ikke har brugt det så meget endnu, kan jeg godt mærke og se at det virkelig virker. Og så er den nem at have med i tasken, til når man kan mærke at huden godt kunne bruge lidt mere fugt.

Har I nogle efterårs favoritter?

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post