3 franske striber

22. maj 2017EmmaEngmark

Kjole nr. 1 / Kjole nr. 2 / Kjole nr. 3

Er jeg den eneste, der er blevet helt vild med “off the shoulder kjoler“? Kjoler er min sommer uniform, og jeg er blevet helt vild med det feminine look, ved disse kjoler. I øjeblikket går jeg meget efter striberne. Mest fordi jeg elsker det franske look, og for mig er der ikke noget mere fransk, end striber. Det er enkelt og chic, ligesom de smukke, franske kvinder.
Jeg prøver at tage så mange råd til mig fra de franske fruer, som overhovedet muligt. Og de to vigtigste ting er:

  • Less is more.
  • Max to farver i ét look. (jeans tæller dog ikke som en farve, haha)

Disse kjoler har jeg fundet hos Zaful, som I efterhånden ved at jeg har en god aftale med (se blandt andet dette indlæg) Noget af det, jeg synes bedst om ved Zaful, er deres brugervenlige hjemmeside og stort set uendelige rabatter. Hvilket også er derfor jeg bliver ved og ved med at benytte mig af deres hjemmeside.
Jeg tror man kan sammenligne konceptet lidt med H&M. God kvalitet, men til rigtig god pris. Efterhånden har jeg en del tøj fra dem, og udover disse lækre bukser (der bestemt er nogle af mine favoritter) er denne sweater bestemt også en af mine yndlings ting fra dem. Faktisk har jeg lige bestilt disse sko, som jeg glæder mig utrolig meget til at modtage – de er jo helt perfekte til sommer!

Og hvor perfekt ville en stribet kjole ikke lige være, til det vejr vi endelig har fået? Jeg ved ikke med jer, men jeg har i hvert fald fået det mest mulige ud af de sidste par dage.
I fredags fejrede jeg, sammen med et par gode kollegaer, vores succes på hotellet. Vi indtog hotellets tagterrasse med tæpper og bobler, og sad der hele aften. I lørdags holdt min svigerfar 50 års fødselsdag, så den stod på en masse lækkert mad og godt selskab. I går var jeg i biffen med en veninde, og hen af eftermiddagen grillede A og jeg nede i parken. Hvilket vi gentog her til aften. Hvis du følger mig på snapchat eller instagram, har du nok set lidt billeder fra weekenden allerede.

Har I lavet noget spændende i weekenden?

Indlægget er udviklet i samarbejde med Zaful – alle meninger er mine egne.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post