3 gode, engelske podcast

13. september 2017EmmaEngmark

Læs mere om Kaffe og Kjoler bogen, lige her.

Happy hump day! Halvvejs igennem arbejdsugen, og ferien begynder så småt at kalde på mig. Jeg har lovet min arbejdsplads kage i morgen, og A har lovet (at jeg skal lave) kage til hans arbejdsplads på fredag, så der skal bages en masse de næste to dage. Samtidig har A og jeg lidt familie besøg i morgen, så der er stadigvæk en masse ting at gøre inden ferien.

Jeg har før delt tre gode, danske podcast på bloggen – så i dag tænkte jeg at dele tre gode, engelske podcast. Jeg hører rigtig ofte podcast, og især på vej til og fra arbejde, hvor jeg alligevel bare sidder i metroen. Og i stedet for at lytte til en masse musik, så elsker jeg at lytte til en podcast og lære noget nyt samtidig. Lige i øjeblikket lytter jeg faktisk mest til engelske podcast, blandt andet fordi at de danske podcast jeg lytter til, stadigvæk holder sæson pause. Men jeg har også fundet nogle rigtig gode, engelske podcast, hvor jeg både føler at jeg lærer noget nyt, bliver klogere og kan få lov til at udvide min viden om blandt andet politiske sager i Amerika. Det kan måske gode lyde en smule tørt, men for mig er det en virkelig god måde at få nogle nye indblik i en masse forskellige emner.

De tre podcast som jeg har valgt at dele med jer i dag, omhandler en masse om minimalisme og gode råd til livsstilen. Samt en podcast, der giver gode fif til at blive mere succesfuld og produktiv. Hvor den sidste spreder sig over et stort emne, da de snakker om alt fra politik til seksualitet, og venskaber til karriere. Så jeg tror at der er lidt for alle i disse podcast.

Læs også mine 3 gode, danske podcast.

3 gode, engelske podcast.

 • Ladies who lunch. Den podcast, som jeg lytter mest til i øjeblikket. LWL er stiftet af to youtubere, Ingrid og Cat. Konceptet er, at de i hvert afsnit tager en snack med, hvilket gør denne podcast så hyggelig, da det nærmest føles som om at man sidder sammen med dem. I hvert afsnit, tager de forskellige emner op som for eksempel komplicerede forhold, at slå op med en ven, ægteskab, deal breakers, politik, det at lyve og mange andre spændende emner. De fleste emner er noget som alle kan relatere til, og i hvert fald noget som alle har en holdning til, hvilket gør det til en rigtig spændende podcast, der i hvert fald har givet mig mere at tænke over. De sidste par måneder, har jeg hørt et afsnit om dagen, da jeg altid hører podcast i metroen til og fra arbejde – og det passer som regel med et afsnit per dag.
 • The minimalists podcast. Ikke nogen overraskelse at de to gutter fra The Minimalists, også har en fast plads på min podcast liste. Er du nysgerrig på det minimalistiske liv, så er denne podcast helt sikkert noget for dig. Der er næsten 100 episoder, hvor Ryan og Joshua snakker om alt fra børn og uddannelse til rod, sundhed og penge. De to mænd, ved alt hvad der er at vide om minimalisme og det var vel næsten dem, der startede med at sprede konceptet. Igennem deres podcast, har jeg lært at give slip på mange ting i min lejlighed, som jeg ikke havde brug for da de ikke gav værdi til i mit liv. Jeg har lært at tilgive og glemme dumme situationer, da det ikke er hvad der betyder noget. Og jeg har lært at sætte mere pris på de små ting i livet. Minimalisme er sikkert ikke noget for alle, men jeg vil alligevel mene at alle burde give det et forsøg. Det er i hvert fald virkelig noget, der har haft en stor betydning for mig – og denne podcast er virkelig god, til når man har brug for lidt ekstra inspiration til at holde livsstilen kørende. Eller hvor man skal starte henne.
 • The lavendaire lifestyle. Endnu en youtuber, der har lavet en god podcast. Aileen, der står bag denne podcast, er en ægte Girl Boss. Hun har en succesfuld youtube kanal, en god blog og har utrolig mange idéer og tips, til hvordan man selv kan komme i gang med en online karriere. Hendes podcast giver en masse indblik i hendes eget liv, da hun fortæller en masse historier om hvordan hun er kommet til hvor hun er nu – samtidig med at hun giver nogle gode tips, til det emne hun tager op. Ligesom mig selv, laver hun mange videoer, indlæg og pocast episoder, om hvordan man kan blive mere produktiv, gode vaner for succesfulde mennesker og hvordan man finder balance i sin hverdag.

Hører I nogle gode, engelske podcast i øjeblikket?

11 Comments

 • Freja

  13. september 2017 at 10:42

  De danske podcasts jeg lytter til holder også sæson pause, eller deler kun hver 14. dag, så jeg er på udkig efter nye podcasts. Jeg skal helt sikkert prøve at give dem her et lyt 🙂

  1. EmmaEngmark

   14. september 2017 at 09:33

   Det skulle du 🙂 LWL er så god!

 • Girl Interrupted

  13. september 2017 at 14:53

  En ægte Girl Boss! Hvem kan sige nej tak til gode råd fra en succesrig kvinde? Ikke mig. Tak for tippet.

 • Vanessa

  14. september 2017 at 09:18

  Jeg ser podcasts everywhere, men jeg har ikke rigtig forstået hvorfor de er så populære? Er det bare mig som er dum, eller skal man mon bare give det en chance?

  1. EmmaEngmark

   14. september 2017 at 09:33

   Jeg havde det lidt ligesom dig, i starten. Jeg kunne ikke rigtig se grunden til at høre dem – men så gav jeg det en chance, og nu har jeg hørt en podcast næsten hver dag i flere måneder, haha.
   For mig er det en alternativ form for underholdning i metroen, i stedet for at høre musik eller når jeg fx laver mad. Jeg bruger det som sagt til at udvide min viden en smule, på en masse forskellige emner. Men det er jo forskelligt hvad man kan bruge det til 🙂

 • Camilla

  14. september 2017 at 09:33

  Jeg har aldrig lyttet til podcast, men jeg har ikke helt forstået hvorfor de pludselig er blevet så populære <3

  1. EmmaEngmark

   14. september 2017 at 10:14

   Jeg tror det er meget individuelt, alt efter hvad man vil bruge en podcast til. Min kæreste bruger det til at lytte til krimi historier, hvor jeg mere bruger dem til at blive inspireret af andre inspirerende kvinder og lære lidt om forskellige ting. Jeg har blandt andet fået et helt nyt indblik i amerikansk politik og LGBT samfundet – men det kommer selvfølgelig også an på hvad man interessere sig for og hvad man gerne vil lytte til 🙂

 • Camilla Rahbech

  14. september 2017 at 10:07

  Jeg lytter til Girlboss Radio with Sophia Amoruse og så StarTalk Radio. Der er mange i kommentarfeltet, der spørger hvorfor de er blevet så populære. Jeg ved ikke med andre, men for mig er det fordi, de er et vildt godt alternativ som baggrundsstøj i stedet for tv-serier. Jeg skal altid enten have musik eller fjernsyn kørende i baggrunden hvis, jeg sidder og arbejder på computeren eller lignende og så er det altså en smule mere inspirerende og lærende (hvis det er den slags man lytter til) med podcasts 😀

  1. EmmaEngmark

   14. september 2017 at 10:10

   Jeg er helt enig! Jeg har det også bedst med lidt baggrundsstøj, hvilket også er derfor TV’et som regel er tændt, men det er bare lidt mere inspirerende med en podcast, nemlig fordi man kan lære noget og udvide sine horisonter lidt (alt efter hvad man lytter til selvfølgelig)
   Jeg har også tit tænkt på at gå i gang med Girlboss – serien var vildt god, så mon ikke jeg også vil synes om podcasten 😉

 • kathrine

  14. september 2017 at 10:57

  Jeg overvejer meget at begyndte at lytte til podcast men er simpelthen så dårlig til at give mig selv den stilhed og tid til sådan noget! Dejligt indlæg 🙂

  God torsdag!
  http://www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  1. EmmaEngmark

   14. september 2017 at 11:07

   Det kan jeg også sagtens sætte mig ind i. Derfor lytter jeg altid til podcast til og fra arbejde, da jeg alligevel bare sidder og kigger ud i luften. Eller når jeg laver mad 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post