3 gode grunde, til at huske dine vitaminpiller

21. september 2017EmmaEngmark

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med NJORD – alle meninger er mine egne.

Så er det simpelthen dagen før dagen. Vi skal giftes om to korte dage, og jeg glæder mig noget så gevaldigt. Lige i øjeblikket arbejder jeg på min tale til brylluppet, samtidig med at vi forsøger at lægge en plan til i morgen, hvor hele festen skal stables på benene. Der er godt nok meget at se til, når man skal holde så stor en fest.

A og jeg fik i morges en spray tan, for at stå ekstra skarpt til den store dag. Vi har også forsøgt at holde en rimelig sund diæt – bryllupsbillederne skal jo holde i mange år. Måske kan I huske dette indlæg, hvor jeg snakkede kort om nogle vitaminpiller fra NJORD. Jeg har nemlig også været ekstra opmærksom på at huske at tage mine vitaminpiller, da jeg har kunne mærke en tydelig forskel på min krop, efter at jeg startede på pillerne. Og det tænkte jeg at snakke lidt om på bloggen i dag.
Selvfølgelig er der mange ting, som du kan gøre for din krop. Som for eksempel at drikke nok vand, spise sund og motionere. Men det er ikke altid at man (læs: jeg) har tid til dette, og her finder jeg det meget nyttigt med vitaminpillerne, der lige kan give det ekstra skud, som du har brug for.

NJORD er et firma, der levere vitaminpiller designet efter netop dit behov. Du starter med at tage en test på deres hjemmeside, så de her kan se hvilke piller der vil passe bedst til dig og din levestandard. Selv fik jeg sendt vitaminerne no. 03 og no. 16, der giver 2×2 piller til dagligt indtag. Hvis du selv har lyst til at prøve deres vitaminpiller, kan du bruge koden “EMMA50, og få 50 kroners rabat på din første ordre. Så får du samtidig tilsendt de fineste krukker, til at opbevare dine vitaminpiller.

3 gode effekter, som vitaminpillerne har haft på mig.

  • Det har styrket mit immunforsvar. Jeg bliver tit syg – som i virkelig tit syg. Det er noget som både venner og familie tit kommenterer på, for det sker bare så tit. Ikke at jeg lægger mig syg i flere dage, hvor jeg ikke kan gå på arbejde eller noget. Men en forkølelse, der varer ved i cirka en uge. De sidste mange år, har jeg i hvert fald været syg en gang om måneden – hvis ikke mere. Gerne i forlængelse med min menstruation. Nu har jeg taget disse vitamin piller i lidt over en måned, og jeg har slet ikke følt den mindste forkølelse komme snigende. Selv da jeg havde to kollegaer på arbejdet, der var rigtig syge, fangede jeg ikke deres virus og jeg er helt sikker på at det kommer fra at jeg har fået alle de vitaminer som jeg skal have. Og i det kommende vinterhalvår, ville det være fantastisk med et godt immunforsvar.
  • Min hud er blevet mere renere. Uren hud kan jo komme af mange ting, blandt andet af hvad vi spiser og drikker. Men ofte hænger hudens renlighed også sammen med hvordan vi har det indeni. Jeg har aldrig været plaget af akne eller haft problemer med meget uren hud, men jeg har da en gang i mellem et par urenheder, der selvfølgelig er rigtig irriterende. På den måned jeg har taget disse piller, har jeg måske haft.. To eller tre bumser? Det er virkelig vildt! Selvfølgelig skulle en af dem komme lige nu, et par dage før mit bryllup – but what can you do.
  • Jeg har fået mere energi. Jeg er ofte træt. Nogle gange kan jeg sove i ti timer, være vågen i et par timer og så have lyst til at gå i seng igen. Ligeså snart jeg sidder stille, så bliver jeg træt. Og det har jeg døjet med længe. Igen er det noget som man blandt andet kan komme af med, ved at motionere og spise sundt – men jeg kan virkelig også mærke at det har haft en positiv virkning på mig, at tage disse vitamin piller hver morgen. Selvfølgelig begynder jeg stadigvæk at blive træt hen ad aftenen, og især i disse dage hvor A og jeg styrer rundt hele døgnet, for at få bryllupsfesten på lørdag til at hænge sammen. Men der går stadig længere tid, end hvis jeg ikke tog pillerne og blev sløv omkring et-to stykker.

Tager I nogle former for vitaminpiller?

1 Comments

  • 3 sundheds favoritter – Kaffe og kjoler

    10. oktober 2017 at 17:59

    […] piller fra NJORD. For ikke så længe siden, lavede jeg et indlæg om tre gode grunde, til at huske de daglige vitaminer. Med mindre at du spiser så godt, at du får alle dine vitaminer igennem maden hver eneste dag, […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post