3 julegave idéer til kvinden, der har alt

22. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Cover: iDealOfSweden // Ur: Daniel Wellington // Sheasmør: Sæbeværkstedet.

Søde piger, tusind tak for den dejlige feedback på mit seneste indlæg, hvor jeg delte lidt om bloggens fremskridt i 2017. Jeg har simpelthen så dejlige læsere!

Er I ved at være klar til juleaften? Jeg er selv ved at få styr på de sidste ting herhjemme, inden A og jeg drager mod det Tyske om et par timer. Der skal lige ryddes op, vaskes tøj, pakkes tøj samt jeg har lidt unfinished blog arbejde, som jeg lige skal have styr på inden helligdagene. Der er lidt stress på, men skal der næsten ikke også være det i jule tiden, hehe?

Vi har sikkert alle prøvet at være lidt bagud med julegaverne – i år har vi ikke rigtig haft noget problem med det, da vi kun skulle købe to julegaver i alt, men jeg har i hvert fald selv stået i situationen de forrige år. Og måske står du også i den lige nu. Hvad skal du købe til din søde veninde, som bare har alt? Eller din mor? I dag vil jeg dele mine tre bud, på en lækker gave, til kvinden der bare har alt.

Et lækkert mobil cover. Jeg har altid cover på min telefon, og jeg elsker at bytte det ud en gang i mellem, så det kan passe til forskellige lejligheder og endda outfits. Man kan ikke have for mange mobil covers! Så hvad med at købe et lækkert cover til hende? Jeg har selv dette flotte blå marmor cover, og dette lækre cover med palmer, som jeg bruger rigtig ofte. Det er altid godt at have noget at skifte mellem.

Et nyt ur. Førhen havde jeg kun ét ur, som jeg gik med hele tiden. Da det så gik i stykker, endte jeg pludselig op med tre nye ure i stedet. Men hvor er det også bare lækkert at have noget at skifte i mellem, så det passer til alle outfits! Og mon ikke hende, du skal give gave til, tænker det samme? Jeg er svært glad for mit sorte ur fra Daniel Wellington, men jeg er også utrolig glad for dette ur fra Chris Copenhagen. (som du i øvrigt kan få 25% rabat på, ved at bruge koden: EE1117CC25)

Et vidundermiddel. Ja, hvem vil ikke have det?? I dette indlæg, fortalte jeg lidt om Sæbeværkstedet og deres lækre produkter. Og tro mig, du vil kun sprede glæde, ved at give et af deres produkter væk. Et af mine yndlings produkter, er deres sheasmør, der simpelthen virker til alt. Tør hud, solskoldning, efter barbering, strækmærker, insektstik, tørre læber og meget andet.

Har I nogle gode gave idéer?

Nu vil jeg kaste mig over den sidste pakning til vores roadtrip, og så håber jeg at I alle sammen får en rigtig dejlig fredag!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post