3 skønheds favoritter på farten

3. januar 2018EmmaEngmark
Blog post

– Sheasmør: Sæbeværkstedet – Læbebalsam: Sæbeværkstedet – Krops olie: Bio Beaute
– iPhone cover: iDeal of Sweden – Husk du kan få 20% rabat på deres covers, ved at bruge koden DK2018

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen. Og godt nytår!
Jeg håber at I alle sammen er kommet godt ind i det nye år. Måske er I klar med et par nytårsforsætter? Selv har jeg et par stykker, men det tænker jeg egentlig at lave et separat indlæg om, for det er ikke hvad det skal handle om i dag.

I dag tænkte jeg at dele nogle af mine yndlings produkter, som jeg altid har med mig i tasken. Med på farten, om man vil.

 • Sheasmør. Nu har jeg efterhånden snakket om Sæbeværkstedet en del gange på bloggen, og der er jo en rimelig god årsag. For deres produkter er virkelig lækre, og det er noget der virker. Deres sheasmør har jeg altid med mig, og bruger til stort set alt. Både som håndcream, neglebåndscream, til anigtet, som læbepomade og så videre. Den virker virkelig til alt, så den er altid på mig når jeg går ud ad døren.
 • Læbebalsam. Endnu et produkt, som jeg bruger til mere end bare en ting. Selvfølgelig bruger jeg den som læbepomade – hvilket den fungere utrolig godt som i de kolde vinter måneder – men jeg bruger den også tit som neglebåndscream, for ikke at få neglerødder og grimme negle. Og det er den altså virkelig også fantastisk til. Læbebalsamen kommer også med en duft af rose eller vanilje, men min favorit er denne med mint.
 • Krops olie. På spray flaske. Hvor praktisk er det ikke lige? Jeg bruger en body lotion hver morgen, men jeg har altid denne lille spray flaske med i tasken, til når min hud bliver lidt tør i løbet af dagen. Et enkelt sprøjt er nok til en hel arm, så det er altså en flaske, der holder i lang tid. Og så er der tilsat den lækreste duft af citron, hvilket gør huden super frisk.

Med de her tre produkter, er jeg sikker på at du er dækket godt ind til hele dagen. Lige meget om det er tørre hænder, læber eller endda en solskoldning om sommeren, så kommer du altså virkelig langt med disse tre skønheder.

Har I nogle gode skønheds favoritter, som I vil dele?

Til de nysgerrige, så var vores tur i Lalandia til nytår virkelig vellykket. Vi var som sagt tre vennepar (kærestepar) af sted i en hytte, hvor den ene er super god i et køkken, og lavede en 7-retters menu til os. Utrolig lækkert! Vi fik selvfølgelig også brugt et godt stykke tid i selve vandlandet, og selvom det ikke er så stort som man husker fra da man var barn, så er der altså kommet nogle ret så sjove vand rutschebaner. Selve nytårs aftens dag, var der dog utrolig mange mennesker i vandlandet. Så mange, at det ikke rigtig var sjovt – og jeg endte da også med at komme til skade med foden, i en alt for fyldt vand rutschebane. Men alt i alt, var det en super hyggelig weekend og vi kom alle godt (og helfingret) ind i det nye år. Så nu er det bare tilbage i de vante arbejds omgivelser igen.

Havde I en dejlig nytårs aften?

2 Comments

 • Mia // www.blogaboutmia.dk

  10. januar 2018 at 21:54

  Dejlige favoritter <3 Jeg har min elektroniske rensebørste, Advanced Night Repair fra Estée Lauder og min Elizabeth Arden mascara lige pt 😀 I øvrigt vil jeg høre, er planten mon en "Pletter i luften"? 😀

  1. EmmaEngmark

   11. januar 2018 at 13:29

   Hehe, ja det er det ;*

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post