3 skønheds favoritter

Dagcreme fra IT Cosmetics // Øjencreme fra Sanzi Beauty // Håndcreme fra Ecooking

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er begyndt at gå rigtig meget op i min hudpleje. I takt med at jeg bliver ældre, kan jeg godt se nogle alderstegn. Især i ansigtet. Så for mig, er det blevet rigtig vigtigt at bruge nogle lækre produkter, som rent faktisk virker. Og nej, det har ikke altid været min første prioritet. Da jeg var yngre, brugte jeg oftest et produkt, fordi det duftede godt. Jeg ved ikke hvor mange kropslotions, jeg ikke har brugt, bare fordi de duftede godt – selvom ingredienserne var nok til at give min hud en allergisk reaktion.

I dag vil jeg dele tre skønheds favoritter med dig. Der er både lidt til ansigtet, men også til hænderne. Som du måske ved, så kan man oftest se alderen på ens hænder (og hals). Der er det altså lidt svært at stramme op, men det hjælper heldigvis med en god og fugtende creme.

  • Ansigts creme fra IT Cosmetics
    Måske har du ikke hørt så meget om dette brand før. Jeg har i hvert fald ikke kæmpe kendskab til dem, men jeg blev introduceret for en dag og en nat creme, og jeg er helt vilde med dem. Denne hedder Confidence In A Cream, og der må jeg sige at navnet passer. Det er en let dag creme, der hurtigt absorbere ind i huden og efterlader den silkeblød. Samtidig dufter den skønt, men dog ikke så krads, som nogle ansigts cremer kan gøre. Det er en anti-age creme, der gør huden en smule mere fast og samtidig reducere synligheden af porer og misfarvninger. Super lækker dag creme!
  • Øjencreme fra Sanzi Beauty
    Jeg har faktisk aldrig rigtig brugt en øjencreme. Jeg kunne simpelthen ikke så pointen i det, da jeg var yngre. Det var først da jeg var gravid, at en hudspecialist forklarede mig fordelen ved altid at bruge en øjencreme, da huden under øjnene er meget mere sart end resten af huden i ansigtet. Så at bruge en creme, som er lavet til formålet, kunne gøre underværker og endda mindske mine render under øjnene. Så jeg begyndte først at bruge en øjencreme, for tre år siden. Men så har jeg ellers også været igennem et par stykker siden! Og seneste produkt, er altså denne lille, lyserøde fætter. Super let og lækker, uden parfume og vegansk, ligesom alle deres andre produkter. Jeg bruger den hver eneste morgen, og nogle gange også om aften inden jeg går i seng, hvis mine øjne er en smule mere trætte – for eksempel ved for meget skærmtid..

  • Håndcreme fra Ecooking
    Det aller første produkt, som jeg har fra Ecooking. Jeg har ofte hørt så godt om det, men aldrig fået det testet af. Så fik jeg fingre i denne håndcreme, og nu ejer jeg en håndfuld produkter fra dem. Det var en succes. Også et vegansk produkt, med duft fra abrikoskerneolie og mandelolie. Den dufter himmelsk, og har gjort mine hænder utrolig bløde – og de trængte ellers til en kærlig hånd (haha..) efter al det håndsprit.

Tre hurtige favoritter, som jeg virkelig elsker og bruger i øjeblikket. Og de er bestemt anbefalelsesværdige.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *