3 smukke loafers til ethvert look

3. maj 2018EmmaEngmark
Blog post

Lyserøde loafers: H&M (lignende HER) // Beige loafers: Aldo (lignede HER) // Sorte loafers: Roberto Vianni (lignende HER)

Jeg er svært glad for loafers. Jeg ved at mange synes de er utrolig grimme, men jeg knuselsker dem! Jeg går stadigvæk og drømmer om disse loafers, der desværre ikke lige kommer til at være en del af min garderobe lige foreløbig, da de er en kende for dyre. Men man har vel lov til at drømme..

Og mens jeg går og sparer (uendeligt) op til de fine Gucci loafers, så må jeg nøjes med alternativer. Og heldigvis er der så mange fine af slagsen. I dag deler jeg mine tre favoritter.

Første par, er de skønne lyserøde loafers fra H&M. Da jeg købte dem, gik jeg faktisk i butikken for at lede efter disse smukke sko, men da de hurtigt blev udsolgt, fandt jeg heldigvis dette par i stedet. Jeg kan ikke finde dem på hjemmesiden nu, det er efterhånden også et halvt års tid siden at jeg købte dem, men der er selvfølgelig mange alternativer derude. Jeg elsker dem sammen med et par jeans, og den fine lyserøde farve, passer godt med alle farve kombinationer.

Det næste par, er det sorte par med en chunky hæl fra Roberto Vianni, som jeg har købt i Magasin. Det jeg faldt for, var at de ligner dem fra Gucci rimelig meget, hvis du spørger mig, og så hjælper det altid at der er lidt hæl på. Jeg har ofte brugt dem sammen med en kjole eller en nederdel, da de tilføjer noget klassisk og elegant til ethvert outfit. Men de kan selvfølgelig også bruges til et par jeans, hvor jeg mener de kan gøre et look mere elegant.

Og til sidst mine yndlings, et par nude flade loafers, der simpelthen passer til alt. De er lavet i det blødeste materialle, så de er rigtig lækre at have på hele dagen. De er nemme til både et casual outfit men også et mere stilet look, da den spidse snude gør dem perfekte til et aftens outfit også. Men min yndlings måde at have dem på, er nok til et par jeans og især her i foråret.

Er I hoppet med på loafers trenden?

Find hele looket i dette indlæg.

Find hele looket i dette indlæg.

2 Comments

  • simone

    6. maj 2018 at 16:16

    Jeg kan godt lide de sorte, sådan nogle kunne jeg godt overveje at investere i! 🙂

  • Vanessa

    6. maj 2018 at 21:23

    Dem fra Aldo er super lækre – virkelig skøn farve!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post