3 sundheds favoritter

10. oktober 2017EmmaEngmark

Sponsoreret – vitamin pillerne er sponsoreret af NJORD. Alle meninger er mine egne.

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen.

I dag skal vi snakke om sundhed. Sundhed kan være mange ting, og det som flest forbinder med sundhed, er garanteret salat og fitness centre. Og selvfølgelig er det indbegrebet af sundhed, at man får rørt sin krop, og spiser sundt og varieret. Men jeg vil også mene at der er mange andre måder, hvorpå man kan øge sin sundhed. Sundhed for mig, kan også være hvordan man har det med sig selv. Har man det godt i sin egen krop, vil jeg mene at man er sund. Ni ud af ti dage, har jeg det godt i min egen krop – dog vil jeg indrømme at A og jeg har spist lidt for godt i vores ferie, og især på vores bryllups rejse til Budapest, hvorfor jeg også er begyndt at træne igen, hehe. Men det er nemlig ikke træning og salater, som vi skal snakke lidt om i dag. Men tre små favoritter, der hjælper mig til at føle mig sundere i hverdagen.

3 gode sundheds favoritter.

 • Vitamin piller fra NJORD. For ikke så længe siden, lavede jeg et indlæg om tre gode grunde, til at huske de daglige vitaminer. Med mindre at du spiser så godt, at du får alle dine vitaminer igennem maden hver eneste dag, så er det en super god idé at tage de daglige vitaminer, for at få dækket det daglige behov. Jeg har de sidste par uger, taget disse vitamin piller fra NJORD, hver eneste dag – og jeg har det fantastisk! Jeg tog dem ikke i de fire dage A og jeg var i Budapest, og jeg blev faktisk syg på fjerde dagen. Noget siger mig, at det ikke bare er en tilfældighed.. Hos NJORD har du mulighed for at få vitamin piller, der er skræddersyet efter netop dine behov. Du tager en personlig test inden du køber vitamin pillerne, så de kan give et bud på hvilke piller, der vil passe bedst til dig. Den første gang du bestiller, får du også et par super søde og smukke krukker tilsendt, som du kan opbevare dine vitaminer i. Hvis du er interesseret i at prøve deres koncept, kan du med fordel bruge koden “EMMA50” og få 50 kroners rabat på din første ordre.

 • Green tea fra Supertea. Der er en masse fordele ved at drikke en kop grøn te. Jeg forsøger i øjeblikket at skifte min kaffe ud med grøn te, bare for at se om jeg kan mærke en positiv forskel. Grøn te skulle eftersigende forebygge kræft (hvis du vel at mærke drikker mere end fem kopper om dagen) øger stofskiftet og kan fremme et vægttab, give smukkere og renere hud, modvirke irritation og hævelse ved allergi. Så der er rigeligt med gode årsager til hvorfor du skulle snuppe dig en kop grøn te. Jeg prøver løbende med forskellige mærker, og lige nu er jeg helt vild med denne grønne te, med kokos smag. Den er super lækker og smager helt fantastisk!
 • Kokos olie. Jeg har efterhånden brugt kokos olie i mange år. Og til mange forskellige ting. Det jeg bruger det mest til i øjeblikket, er nok som en nat creme til ansigtet. Det er jo en rimelig fed creme, så jeg bruger den aldrig om dagen, men om natten er det helt fantastisk for din hud, at fedte den godt og grundigt ind i en omgang kokos olie før sengetid. Hvis jeg synes at mit hår er en smule for tørt, kommer jeg også lidt kokos olie i spidserne og lader det sidde natten over. Men du kan også bruge kokos olie til madlavning, i smoothie, kaffe. Mulighederne er uendelige. Vil du have hvidere tænder og færre bakterier i munden, kan du prøve oil pulling. Når vores hund har virkelig tørre poter, smører jeg dem også ind i kokos olie og så er de fine og bløde dagen efter.

Disse tre ting, er noget som jeg i øjeblikket bruger hver eneste dag. Vitamin pillerne og den grønne te, gør at jeg har en god fornemmelse i kroppen – hvor kokos olien hjælper min hud og mit hår, til at være så lækkert som overhovedet muligt. Dét er sundhed for mig!

Hvad er jeres små sundheds favoritter?

Så er anden dagen tilbage på arbejdet, ellers overstået. Og jeg må indrømme at det faktisk er ret godt at være tilbage på arbejdet igen. Det er rart at være sammen med mine skønne kollegaer, det er rart at komme lidt ud af lejligheden – og det er rart at jeg kan mærke, at jeg har været savnet. Lige nu står A i køkkenet og laver lækker mad, mens jeg sidder og arbejder lidt ved computeren.

I morgen skal jeg til frisøren! For første gang i.. Lidt over to år, må det efterhånden være. Jeg har været lidt træt af mit lange hår længe, men gerne ville vente til efter brylluppet med at klippe det kortere, da jeg skulle bruge længden til mit brude look. Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg vil have endnu, så det bliver lidt spændende at se hvad det ender med.

6 Comments

 • Frk mejer

  10. oktober 2017 at 20:00

  Det er virkelig nogle gode ting. Jeg skal også have købt mig nogle vitaminer her til vinterhalvåret. Og kokosolien er jo perfekt til huden, når vejret bider lidt mere ☺️

  1. EmmaEngmark

   17. oktober 2017 at 21:20

   Kokos olien er simpelthen så perfekt til stort set alt. Og hvis man pisker lidt af olien op, bliver det ligesom en body butter. Virkelig lækkert 🙂

 • Eline Tychsen

  11. oktober 2017 at 11:36

  Jeg skal have fat i nogle vitaminer her til vinteren, samt nogle kalktabletter 😀 Overvejer også lidt kokosolien nu, da det jo bare er godt til den bidende vinterkulde.

  1. EmmaEngmark

   17. oktober 2017 at 21:21

   Vitaminer er også bare et must, når det begynder at blive vinter. Det holder i hvert fald min forkølelse væk 😉

 • Freja

  12. oktober 2017 at 10:30

  Virkelig smart med de vitaminpiller fra Njord, det tror jeg lige jeg skal kigge nærmere på 🙂 Jeg tager hver dag en helt almindelig mulitivitaminpille. Jeg ved at jeg bør skrue lidt ned for kaffen og lidt mere op for den grønne te, meen det er ikke altid helt nemt..

  1. EmmaEngmark

   17. oktober 2017 at 21:22

   Jeg er i hvert fald super glad for mine vitaminer fra Njord 🙂
   Uh ja, jeg kender det alt for godt! Jeg havde også meget svært ved det i starten, at skulle undvære kaffen. Nu er det efterhånden nok med en kop om morgen, og så te resten af dagen :p

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post