4 favoritter fra Ziaja’s gede mælke serie

21. januar 2018EmmaEngmark
Blog post

Body balmHår maskeMilk + tonerNat cream

Godaften skønne piger og velkommen tilbage til bloggen!
 
Der har været lidt stille de sidste par dage, hvilket både skyldes en utrolig travlhed med blog og foto, men også en god del dovenskab, da jeg har haft hele lejligheden for mig selv over weekenden, og derfor har prioriteret at få slappet utrolig meget af. Hvad har jeg så lavet på det sidste? Hele sidste uge, havde jeg planer efter arbejde, hvad enten det var veninde aftaler, fotoshoots eller blog events. I weekenden har jeg igen fået skudt en god del billeder – der sker virkelig noget med mit lille foto projekt, læs eventuelt en opdatering på det lige her – set en veninde og ellers fået overstået de praktiske gøremål, inden min mand kom hjem og indvaderede lejligheden igen. Ægte housewife.

I øjeblikket går jeg virkelig og døjer med ekstra meget træthed og dovenskab. Jeg har så svært ved at komme op om morgen, har hele tiden lidt ondt i hovedet og nogle gange kan mit syn tilmed svække lidt. Hvilket jeg tager lidt som et tegn på at jeg måske har påtaget mig lidt for mange små opgaver hist og her. Derfor er jeg virkelig begyndt at blive mere opmærksom på hvad jeg siger ja til, og ting som jeg godt kan tillade mig at sige nej til.
 
Hvilket faktisk er lidt et interessant emne, som jeg også tænker at tage op på bloggen en gang.
For det er desværre lidt tabu agtigt, det med at sige nej til noget. Men det er til et helt andet blog indlæg.
 
I dag skal det nemlig handle om skønheds produkter.

Jeg har været så utrolig heldig at modtage en kæmpe pakke fra Ziaja, fyldt med lækre skønheds produkter med alt fra krops cream til hår maske. Jeg har afprøvet de forskellige produkter i et par uger nu, og har fundet frem til fire af mine favoritter som jeg vil dele med jer i dag.
 
Body Balm. Jeg fik faktisk hele to bøtter af denne krops cream, og jeg er allerede ved at være igennem nummer to, så det siger lidt om hvor glad jeg har været for den. Jeg bruger den hver anden morgen (den anden dag, bruger jeg en selvbruner) og den holder min hud fugtig helt ind til jeg skal i seng igen, hvor jeg altid bruger kokos olie på hele kroppen. Den er beregnet til meget tør hud, som jeg egentlig ikke har, men det er virkelig praktisk i den kolde vinter tid, hvor alles hud er lidt mere tør.
 
Milk + toner. Et to-i-en produkt, da den både kan fjerne makeup, men samtidig blødgøre huden og fjerne irritationer. Jeg må indrømme at jeg ikke rigtig har brugt den til at fjerne makeup, da jeg altid bruger en vådserviet til det, men jeg har brugt den efter at jeg har fjernet min makeup. Både for at være helt sikker på at al makeuppen er væk, men også for at give min hud en ekstra omgang fugt inden jeg kommer ansigts cream på. Den siges også at kunne mindske irritationer i form af urenheder eller andre små sår i huden, hvilket også virkede godt.

Night cream. Normalt har jeg altid brugt en kokos olie som nat cream, da den er så fed at den er perfekt som erstatning til en nat cream. Men nu ville jeg give denne cream et forsøg, og jeg var bestemt ikke skuffet! Det er en virkelig fed cream, men den trænger alligevel ret hurtigt ind i huden, så man ikke kan nå at fedte sin hovedpude til – hvilket godt kan være lidt af et problem med en kokos olie.
 
Hair mask. Igen, her må jeg indrømme at jeg normalt bare bruger en kokos olie som hår maske og har gjort det i mange år. Måske jeg skulle lave et separat indlæg til alle de ting en kokos olie kan bruges til? Men i hvert fald, så gav jeg også dette produkt en chance og igen har jeg ikke været skuffet. Jeg har brugt hår masken cirka to gange om ugen, ladet den sidde i, i bare fem minutter og fået så lækkert og blødt hår bagefter. Det er rigtig vigtigt at bruge en god hår maske om vinteren, da det kolde vejr kan være meget skadeligt for de tynde hårstrå. Så jeg prøver virkelig at gøre noget godt for mit hår, hver gang at jeg kan.
 
Kender I til nogle af Ziaja’s produkter?

Jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig weekend, og får en lækker søndag aften, så I forhåbentlig er klar til en ny uge i morgen.

Og hvis nogle af jer skulle have nogle gode tips til at komme ud af den dårlige rytme med træthed og dovenskab, så modtages de med kyshånd, hehe!

6 Comments

 • BLOGBYCC.DK

  21. januar 2018 at 18:32

  Jeg bruger selv deres bodylotion i pumpeform (også gede serien) og deres 0-serie Body/face wash, jeg er ret vild med at give min krop en pause fra alle parabenerne og parfumerne en gang imellem og her er ZIAJA blandt andet blev min redning. <3. Produkterne er jo top lækre.

  1. EmmaEngmark

   22. januar 2018 at 14:35

   Lige præcis, det er så lækkert med rene produkter. Det kan også nemt mærkes på kroppen, at det er gode materialer. Dejligt at du også er glad for Ziaja’s produkter 🙂

 • Eline Tychsen

  22. januar 2018 at 11:23

  Ej hvor er det nogle gode billeder! Og der skal være plads til lidt “dovenskab” en gang i mellem 😉

  1. EmmaEngmark

   22. januar 2018 at 14:36

   Tusind tak, sweety <3

 • Mine nytårsforsæt – Kaffe og kjoler

  26. januar 2018 at 08:16

  […] fredag, og hvor har jeg bare glædet mig til weekenden denne gang! Som jeg snakkede lidt om i et tidligere indlæg, så har jeg virkelig kæmpet med motivationen og ikke mindst energien, så det bliver rart med en […]

 • 4 gode olier, og hvad du kan bruge dem til – Kaffe og kjoler

  5. februar 2018 at 07:45

  […] Læs også: 4 favoritter fra Ziaja […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post