4 gode olier, og hvad du kan bruge dem til

5. februar 2018EmmaEngmark
Blog post

Kokos olieHybenkerne olieAcai olieAvocado olie
Alle produkterne er modtaget i gave fra Chleopatra – alle meninger er mine egne

Læs også: 4 favoritter fra Ziaja

Godmorgen søde piger – lige fra sygesengen. Jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig weekend! Der er ikke sket noget særligt i min weekend – A og jeg var ude at spise på Mash i lørdags, hvor vi ellers lå syge hele søndagen og jeg må indrømme at jeg stadigvæk ikke er helt på toppen. Så det bliver en stille og rolig mandag for mit vedkommende, hvor jeg bruger morgen på at svare emails over en kop kaffe -senere skal jeg mødes med Malue, for at arbejde lidt på vores fælles projekt.

I dag skal vi snakke lidt om olier. Indenfor det sidste stykke tid, synes jeg virkelig at olierne er begyndt at komme mere frem – og jeg kan sagtens forstå det! Jeg har i mange år, brugt kokos olie til stort set alt, og jeg elsker at prøve mig frem med nye olier. Derfor har jeg også sagt ja til at samarbejde med Chleopatra, der forhandler nogle utrolig lækre olier. Jeg har selv fået sendt tre forskellige, flydende olier samt en koldpresset kokosolie, og jeg tænkte at det ville være på sin plads at fortælle hvad jeg bruger de forskellige til.

Avocado olie. Olien er lavet ved at presse den kødfyldte masse omkring avocado kernen, en koldpresset og uraffineret vegetabilsk olie. Noget som denne olie er aller bedst til, er til håret. Måske har du læst om forskellige måder at bruge avocado til en hår kur, her er det bare i olie form. Ofte har jeg brugt olien om aften, hvor jeg kommer en god del i håret og lader det sidde natten over. Det skylles ud dagen efter, hvor der allerede kan mærkes en stor forskel på mit hår.
 
Acai olie. En lille fætter, der er proppet med lækre ting! Omega 6 og 9 fedtsyrer, vitamin B1, B2, B3, C og E. Den er især god at bruge i vinter halvåret, da den fugter tør hud, og kan tilmed virke mod urenheder og akne. Jeg bruger den om aften i hele ansigtet, da den fedter en smule. Vær opmærksom på at den indeholder en smule farve, hvilket også er en grund til at jeg kun bruger den om aften. Men den er fantastisk!

Kokos olie. Hvad kan du ikke bruge kokos olie til? Jeg bruger kokos olie til stegning af mad, hår kur om aften, nat cream inden sengetid, body lotion hvis min hud er ekstra tør, bland med sukker og du har en god læbe scrub, oil pulling til hvidere tænder, massage olie. Altså der er vitterligt ikke noget, som en god kokos olie ikke kan klare. Det kan snart ikke tælles hvor mange bøtter kokos olie jeg har været igennem de sidste mange år, men det er også et vidunder produkt, som alle kvinder bør have i skabet derhjemme.
 
Hybenkerneolie. En olie fyldt med omega 3 og 6. Og hvad kan den så? Såmænd bare minimere rynker, give glat hud og forbedre hudens fugtighedsniveau. Hvor perfekt lyder det ikke? Olien har ingen farve, og kan derfor bruges som en dag cream, hvilket jeg også har gjort de sidste par uger. Og jeg synes virkelig at kunne se en forskel på min hud!
Bruger I selv nogle olier i skønheds rutinen?

8 Comments

 • Eline Tychsen

  5. februar 2018 at 13:58

  Rigtig god bedring <3

  Jeg synes avocado olien lyder enormt spændende! Den skal jeg helt seriøst prøve – tror mit hår ville elske mig for det 😀

  1. EmmaEngmark

   7. februar 2018 at 11:54

   Tak <3
   Jeg kan i hvert fald godt mærke forskellen i mit eget hår - mit hår er blevet så blødt og lækkert!

 • Camilla

  5. februar 2018 at 14:49

  Hvor lyder det bare som nogle spændende produkter. Selv bruger jeg kun olie til kroppen, da jeg ikke har gode erfaringer med at bruge det i ansigtet. Både hyben- og acaiolien lyder dog ret lækre (:

  1. EmmaEngmark

   7. februar 2018 at 11:55

   Så vidt jeg kan forstå, så kan man også godt være allergisk for fx kokos olie, når man bruger det i ansigtet? Så man skal lige lave en lille test først. Men acai olien er super lækker!

 • Emilie Ildstein

  6. februar 2018 at 10:15

  Kokosolien er fantastisk!!❤️

  1. EmmaEngmark

   7. februar 2018 at 11:55

   Jaaa! Kokosolie kan jo bare bruges til stort set alt – total mirakel middel 😀

 • Katrine Graves Petersen

  11. februar 2018 at 15:40

  Rigtig god bedring

 • Produkter som jeg har brugt op – ansigts pleje – Kaffe og kjoler

  8. april 2018 at 16:55

  […] Acai olie. Måske kan I huske dette indlæg, hvor jeg fortalte lidt om denne olie og et par andre olier fra Chleopatra. Jeg var nemlig så […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post