4 nemme måder til en mere positiv indstilling

17. marts 2017EmmaEngmark

Glædelig fredag! Så er weekenden endelig tilbage og herhjemme har vi glædet os rigtig meget. Som jeg nævnt i mit sidste indlæg, har vi to festlige arrangementer herhjemme da Anders havde fødselsdag i går. I dag kommer hans familie over til middag, hvor vi i morgen får et par venner over til drinks – og fadøls anlæg. Det er jo ikke hver dag man fylder år.
Så vi er i fuld gang med at gøre lejligheden og os selv festklar.

Dagens indlæg skal handle om positivitet. Jeg prøver altid at se tingene fra en positiv side og se de små lyse ting i min hverdag. Selvfølgelig kan vi alle sammen have dårlige dage, hvor det er lidt sværere at se lyst på tingene, men jeg har efterhånden fundet nogle små ting, der gør at det hele bliver lidt lettere. Når du har en dårlig dag, så håber jeg at du vil finde de her fire små råd frem, og bruge dem til at lette humøret bare en lille smule.

Sådan får du en mere positiv indstilling:

 • Skriv de negative følelser ned.
  Jeg har on and off ført en dagbog igennem hele mit liv. Og selvom det lyder rigtig trist, så bruger jeg den mest til at skrive mine negative tanker og følelser ned. For mig virker det fantastisk, da jeg får det hele ud, uden at sige det til folk, der eventuelt kunne blive sårede af det. Det kan også være jeg bare har en dårlig dag, hvor jeg ser synes at græsset er irriterende fordi det er lige dér hvor jeg vil gå – og så skriver jeg det ned. Kom ud med det, uden at sprede din negative energi videre til andre. Bare det er komme ud med det, kan hjælpe på dit humør.
 • Lav en positiv play liste.
  Når du er i rigtig godt humør, så lav en play liste med alle dine yndlings sange. Dem, der giver dig lyst til at synge og danse. Når du har en dårlig dag, så spil play listen og du kan med det samme mærke det gode humør komme tilbage.
 • Unfollow og unfriend.
  Vi har nok alle de mennesker på vores venne liste eller listen over dem vi følger på de sociale medier, der med det samme kan have en dårlig påvirkning på vores humør. Det kan være fordi de altid lægger negative indslag op, eller bare fordi du ikke er så glad for personen. Så slet dem. Jeg kan godt forstå at mange ikke vil unfriend nogle på deres venne liste, for hvad hvis de bliver sure? Jamen, hvad så? Du skal omgives af mennesker, der gør dig glad og inspirere dig, og gør de ikke det, så væk med dem. Jeg plejer at gå igennem både min venne liste på facebook og min følger liste på instagram, mindst en gang om måneden, for at fjerne mennesker, der bare gør mig i dårligt humør.
 • Gør en god ting, hver dag.
  Det kan være en god ting for dig selv (få lagt en lækker manicure, få en massage, køb en ny top) en god ting for en anden (hjælp en ældre dame med at bære hendes varer, lån en ven lidt penge) eller en god ting for verden (frivilligt arbejde, samle skrald op, der lægger og flyder) Gør det til en vane at gøre en god ting hver dag, og du vil få det godt helt ind i sjælen. Det gode kommer aldrig dårligt tilbage.

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post