4 ting alle kvinder bør lære i løbet af deres liv

23. januar 2018EmmaEngmark
Blog post

– Ur: ChrisCopenhagen.{Husk at du kan få 25% rabat ved at bruge koden: EE1117CC25} – Taske: Gucci
– Sweater: Moss Copenhagen – Jeans: H&M

Dagens indlæg er inspireret af et indlæg, som jeg læste hos Career Girl Daily. En blog, som jeg følger dagligt, da de hver dag lægger inspirerende og motiverende indlæg op, med alt fra gode råd til karriere og kærlighed, til boganmeldelser og de nyeste styles. Og i dag faldt jeg over en artikel, med overskriften ‘5 things every woman needs to learn in her life‘. En titel, der med det samme fangede mig, da jeg tænkte at det var noget med karriere råd og måske parforholds råd? Men nej, det handlede om noget helt andet. Og jeg synes at budskabet er vigtigt at sprede, så i dag får I min version af det.

Du kan hvad du vil og du er værdig. Lad aldrig andre fortælle dig, hvad du kan og ikke kan gøre. Du behøver ikke at leve op til andres forventninger, det vigtigste er at du lever op til dine egne forventninger. Det er dit liv, og du behøver ikke at lytte til hvad andre mener at du bør gøre, men du bør lytte til hvad du selv har lyst til og hvad du mener er bedst for dig. For ærlig talt, hvem kender dig bedre end dig selv? Du må erkende dit værd, og ikke nøjes med noget som helst mindre end det. Du er det værd!

Du kan gøre alt det en mand kan gøre. Udover de genetiske ting selvfølgelig, så er der ikke forskel på hvad mænd og kvinder kan, og der bør heller ikke være det. Jeg er ikke den største feminist, men jeg er dog enig i, at mænd og kvinder skal behandles ens. Mange af os er nok vokset op med den tanke, at der helst skal en mand til at løfte de tunge ting, hænge billeder op på væggen eller tanke bilen. Men det kan vi da sagtens! Min mand står tit for de tunge løft, men er han ikke i nærheden, så klarer jeg det altid selv. Vi kan sagtens.
 
Der er absolut ingen som dig. Vi er alle totalt forskellige, og ingen er helt ens. Og heldigvis for det. Det gør os til de unikke mennesker som vi er, og det gør dig helt unik. Lær at finde det der gør dig helt unik. Du er garanteret utrolig kreativ, ekstra god til at lave mad, fantastisk til at planlægge en fest, god til at samle veninderne, en god kæreste, den sejeste til tennis, god til at tegne. Vi har alle noget, som vi er ekstra gode til. Og husk altid på at ingen tænker, gør eller handler som dig. Du er en ener.

Lær at give slip, for at kunne komme fremad. En ting, der nogle gange ikke er det sjoveste at indse men tit er en vigtig lektie. Ikke alle venskaber er ment til at vare hele livet, og nogle gange er man nødt til at give slip og komme videre. Jeg har selv sagt farvel til et par ‘veninder’ i mit liv, da de ikke gav mig noget positivt og faktisk kun tilførte negativitet til mit liv. Det samme kan gælde et dårligt arbejde eller et skidt parforhold. Det kan altid være svært at indse, men du skal altid huske at sætte dig selv først. Og lære at sige nej. Jeg har selv lært det på den hårde måde, men at have skåret visse mennesker og ting ud af mit liv, har absolut gjort mig til en gladere person.
 
Disse fire ting, er for mig utrolig vigtige at huske. Og jeg synes det er vigtigt at sprede budskabet, til alle de kvinder som jeg kan. Der er ofte snak om feminisme, som jeg dog ikke er hoppet helt med på, da jeg ofte synes det gælder mere om at være sure på mændene, end at sætte sig lige med dem. Men det er til et helt andet indlæg. Husk dit værd, du er unik og kan hvad du vil!

8 Comments

 • Freja

  24. januar 2018 at 11:43

  Nogle virkelig vigtige ting at huske på! og som man måske godt kan glemme lidt i en travl hverdag hvor man bliver eksponeret for mange indtryk i løbet af en dag både på sociale medier og andre steder 🙂

  1. EmmaEngmark

   24. januar 2018 at 20:07

   Lige præcis. Det bliver pludselig lidt for nemt at sammenligne sig selv med tusindvis af smukke kvinder som man ser på de sociale medier, men vi er jo noget helt specielt hver især 😉

 • Alice

  24. januar 2018 at 13:25

  Helt fantastisk indlæg smukke <3 rigtig gode og ikke mindst vigtige pointer!

  1. EmmaEngmark

   24. januar 2018 at 20:07

   Tusind tak, babe <3

 • Ea

  24. januar 2018 at 14:25

  Virkelig godt indlæg og nogle virkelig gode ting! Man kan godt glemme positiviteten i en travl hverdag så det er dejligt med en lille reminder engang imellem ☺️

  1. EmmaEngmark

   24. januar 2018 at 20:08

   Ja nemlig. Jeg tror også at det er noget, der tager tid at ‘huske’ på. Det kræver nok bare øvelse, så har man det i bagtankerne hele tiden 🙂

 • kathrine johansen

  24. januar 2018 at 15:33

  Sikke et utrolig godt og meget inspirerende indlæg! Man kan tit godt glemme det positive i en meget travl hver dag! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  1. EmmaEngmark

   24. januar 2018 at 20:08

   Præcis! Glad for at du kunne lide indlægget <3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post