5 enkle skønheds produkter, der gør makeup overflødig

28. marts 2017EmmaEngmark

Det er minimalt hvad jeg bruger af makeup i hverdagen. Som regel hiver jeg bare fat i min BB cream fra Garnier, mascara og en læbepomade, og så er jeg på vej ud af døren. I takt med at jeg bliver ældre, bruger jeg næsten mindre og mindre makeup, sammenlignet med hvad jeg brugte som tyve årig. I dag går jeg mere op i at min hud er ren og pæn, netop så jeg ikke behøver at bruge en halv time om morgen på at lægge foundation, concealer og slutter af med en pudder. Men hvordan jeg holder min hud pæn og hvilke produkter jeg bruger, det er til en anden dag.
I dag vil jeg nemlig snakke lidt om de produkter, jeg bruger dagligt for blandet andet at slippe for rander under øjnene, få flottere vipper og fine bryn, uden at bruge makeup. For mig, handler det meget om at spare tid om morgen, da jeg hellere vil sove det længere. Og med disse produkter, har jeg reduceret en god del af mine makeup produkter, da de ikke er nødvendige.

5 skønne, skønheds produkter.

 • Tony Moly panda eye stick.
  For et par måneder siden, fandt jeg denne søde og skønne lille stick hos Sephora. Og jeg har brugt og elsket den lige siden. Den kølende stick, skulle hjælpe på sorte rander under øjnene og jeg har indtil videre været godt tilfreds. Det er ikke altid jeg får de anbefalede antal timer af søvn, så jeg har ofte brug for lidt hjælp til det område. Her har pandaen hjulpet mig mere end en gang.
 • RevitaLash serum.
  Grunden til at vi bruger mascara, er for at få lange og fyldige vipper – men hvad hvis vi kunne have det uden mascara? Jeg fik denne serum af Malue, og forsøgt at huske at bruge den en gang om dagen. Og jeg kan virkelig se en forskel på mine vipper, der synes at se lidt længere ud end før.
 • Maybelline babylips læbepomade.
  Bløde læber er et must. Jeg har efterhånden en del læbepomader herhjemme, og indtil videre er mine yndlings dem, der har en smule farve i. For nyligt fandt jeg denne læbepomade med pumpkin spice duft, og kender man mig bare en lille smule, ved man også at PSL er min absolutte favorit drink. Så selvfølgelig var jeg nødt til at have den. Ligesom Babylips plejer, fugter den også læberne fint og giver en flot farve.
 • Bi-oil.
  Oprindeligt købte jeg denne olie, da jeg havde læst at den var god til ar. Og da jeg har et ar på ryggen efter en lille operation, ville jeg prøve den af i håb om et fint ar. Arret er også blevet fint, men jeg har også fundet ud af at olien virker ligeså fint til urenheder i ansigtet. Ikke så meget til at fjerne en bums, men til at fjerne de små ar og røde plamager man kan få i ansigtet. Jeg har i hvert fald fået meget pænere hud, efter jeg er begyndt at bruge en smule af olien i ansigtet. Som regel plejer jeg bare at smøre en smule på de områder, der har brug for det.
 • Øjenbryns skraber.
  Bryn er efterhånden blevet en stor del af vores skønheds rutine, hvor vi både bruger pudder, blyant og gel til at få de perfekte bryn. For en del år tilbage, opdagede jeg disse små skrabere som jeg begyndte at bruge til at rette mine øjenbryn til, i stedet for at bruge en pincet. Godt nok skal de rettes til lidt oftere, da man ikke fjerner hårsækkene som med en pincet, men i det mindste gør det ikke ondt, giver røde pletter og det er meget nemmere at rette brynene til.

Selvfølgelig giver disse produkter ikke et fejlfrit look, ligesom makeup kan. Men jeg har i hvert fald fundet stor glæde ved brug af disse produkter, der netop gør at jeg kun bruger BB cream og lidt mascara om morgen.

Har I nogle gode skønheds produkter?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post