5 højdepunkter i juni

6. juli 2018EmmaEngmark
Blog post

Billeder af Astrid Hovman

I øjeblikket flyver tiden af sted. Jeg synes lige vi har skrevet under på vores huskøb (som altså var i februar måned) og nu overtager vi det om tre uger. Hele året er faktisk bare fløjet af sted, og jeg synes det er lidt surrealistisk, at der kun er fem måneder tilbage af året.
 
Til gengæld må jeg erklære mig enig i ordsproget ‘tiden flyver, når man har det sjovt‘. For det har virkelig også været et godt år. Og med stadig en god håndfuld måneder tilbage af året, så er jeg faktisk meget tilfreds.

Sidste måned lavede jeg et højdepunkts indlæg for maj måned, og det vender jeg stærkt tilbage med i denne måned også. Hvor maj måned var mere en ‘hygge’ måned, har juni måned været en måned fyldt med ændringer i hverdagen og et springbræt til noget nyt.
 
Så et lille indlæg til jer, til at starte weekenden på. Min weekend står selv på afslappning og drinks aften med venner. Så en rimelig dejlig weekend, hvis jeg selv skal sige det. Har I nogle spændende weekend planer?

Afsked med Vanløse. Vi har officielt stemplet ud af lejlighed i Vanløse. Lejligheden er malet, gulvet er slebet. Vi har gjort den fin og lækker, og lagde i søndags nøglerne på bordet og lukkede døren for sidste gang. Nu bor vi i øjeblikket i Skævinge, hos A’s forældre. Ikke helt optimalt, men til gengæld står vi snart i vores eget hus.
 
Ferie. For første gang siden vores bryllup i september måned, holdt jeg en uges ferie – og det var skønt! Meget tiltrængt. A skulle til VM i Rusland, da Danmark spillede mod Frankrig, så da han alligevel skulle ud at rejse, så tog jeg også en uges ferie. Jeg havde ikke de store planer, så det var bare afslapning hele ugen. Og når man har knoklet hver dag i ti måneder, så er det meget skønt med en lille pause.
 
Tyskland. Og da jeg så alligevel havde en uge fri, så besøgte jeg også mine forældre i Bremen. Det er efterhånden længe siden at jeg har været dernede på besøg, så det var også meget rart lige at se dem igen – og ikke mindst få shoppet lidt i de tyske butikket, hehe.

Denne gang var jeg så i Tyskland uden A – og hans forældre passede Manny, så det var bare mig, der var afsted. Hvilket er super skønt, især på bilturen derned. Der er bare noget skønt, over at køre så langt alene, drikke kaffe, spise slik og skråle med på alt musikken. Det er altså skønt!
 
Bil ejer. Jeg har simpelthen fået en bil. Wuhu! Da vi snart flytter til Slangerup, og jeg derfor kommer til at have en god bid vej til arbejde, besluttede vi os for at købe endnu en bil, så jeg kan komme på arbejde uden at bruge 2½ time på offentlig transport. Så nu er jeg den glade ejer af en fin, lille, sort UP – sprit ny, automat gear og bare helt perfekt!
 
Mit nye hår. Som jeg har vist på et par billeder på instagram og i dette blog indlæg, så var jeg et smut til frisøren, da jeg var i Tyskland. Jeg fik klippet en lang page, og lysnet håret en del. Jeg vil stadigvæk gerne have det lidt lysere – og måske et par etager i – men mit hår skal dog lige have en bitte pause inden næste blegning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post