5 højdepunkter i maj

3. juni 2018EmmaEngmark
Blog post

Billeder af Maja Harder
Kjole: Zaful // Jeans: Vero Moda // Sko: Malene Birger

Jeg har før fortalt jer lidt om min kærlighed til dress-on-jeans trenden, og min kærlighed er still going strong. Den sidste måneds tid, har dog været alt for varm til at eksperimentere mere med looket, da jeg sveder bare af at have en let sommerkjole på. Kan det snart kaldes for en hedebølge? I dag er vitterligt den eneste dag i små tre uger, hvor jeg har set en fluffy sky på himlen. Ikke at jeg skal klage, men jeg må indrømme at jeg efterhånden er lidt træt af at have en blæser kørende hele døgnet, for at kunne holde ud at være i egen lejlighed. Puha..

Men i dag skal vi ikke klage over det lækre vejr, men snakke lidt om alle de gode ting, der er sket den forrige måned. (endnu) et nyt tiltag på bloggen, da jeg hver måned vil dele de gode ting, der er sket for mig eller som har gjort mig glad i den forgangende måned. For er det ikke det, det hele handler om? At sætte pris på de små ting og bare være glad? Jo, det tror jeg vidst nok.
 
Del endelig jeres yndlings ting fra maj måned, i kommentar feltet nedenfor.

Bryllup. Årh, hvor jeg dog bare elsker at være til bryllup! Den 19 maj, sagde to af vores venner ja til hinanden, og det var simpelthen så smukt og så skønt at være vidne til. (Se evt. et par af de billeder som jeg tog til deres bryllup, på min fotograf side) Og samme dag blev vores alle sammens Meghan fra Suits, en ægte prinsesse da hun sagde ja til sin prins Harry. Og dét var ligeså smukt.
 
Vejret. Vi startede maj måned med den koldeste dag i mange år, og sluttede måneden af med at slå rekord for den varmeste dag. Ret imponerende. Og det har godt nok været lækkert! Utallige gange har vi grillet, ligget og solet i parken, spist is og så sent som i går satte manden en slush ice maskine op i svigerforældrenes baghave, til en hyggelig grill og sol dag. Jeg er virkelig spændt på at se hvor længe det gode vejr holder ved, og håber så inderligt at det stadig er skønt til når vi flytter i hus og får egen have.

Flytning. Selvom der stadigvæk er lidt tid til at vi skal flytte – vi overtager vores nye hus den første august, så var maj måned den sidste hele måned, som vi har i vores lejlighed. Jeg når næsten at have boet her i tre år, hvor min mand har boet i lejligheden i syv år. Så det er mange år vi har tilbragt i vores nuværende lejlighed, så det bliver også lidt mærkeligt at skulle flytte væk – selvom jeg glæder mig overdrevet meget til at vi flytter i hus.
 
Helligdage. Der er altid så mange helligdage i sommer perioden, og jeg elsker dem! Gratis mini ferie – og ekstra tid til at slappe af og bruge tid på venner og familie.
 
Søde veninder. Jeg tror næsten at jeg nåede at bruge tid sammen med alle mine skønner veninder i maj måned. Hvad enten det har været til billeder til bloggen, en kaffe date eller biograf tur, så er det bare skønt at få sat tid af til vennerne.

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post