5 ting du kan gøre, for at blive mere succesfuld

6. april 2017EmmaEngmark

At være succesfuld, kan være mange ting. Det kommer an på hvilke øjne, der ser på det. For mig handler succes mest om min karriere, og klare det godt på arbejdsmarked. Men for andre kan det være at nå sit træningsmål, åbne sin egen butik eller noget helt tredje. Lige meget hvad succes betyder for dig, er rådene oftest de samme og jeg har samlet mine yndlingsråd til succes, som jeg tit bruger selv.

5 råd til succes.

 • Få en hobby.
  At have en hobby, kan hjælpe dig med at koble fra for arbejdet, hvilket er super sundt for dig mentalt. En hobby kan også hjælpe med at optimere dine færdigheder, som du kan bruge på dit arbejde. Min største hobby, er helt sikkert min blog som både træner mine skrive evner, men også mine færdigheder indefor fotografering og redigering. Samtidig elsker jeg også at male, der styrker min kreativitet. Find en hobby, som du synes er sjov.
 • Lær noget nyt hver dag.
  Bliv ved at udvikle dig selv, for at holde din hjerne beskæftiget og holde dig i gang. Det kan lyde som en stor opgave, men det behøver ikke at være et nyt sprog eller at male – det kan også være små ting som at se en dokumentar, en ny fact eller et nyt ord, på et andet sprog. Alt tæller, og alt det nye du lærer, vil forbedre dine færdigheder.
 • Find en mentor.
  En mentor for mig, er en person, der kender sit fag og er villig til at lære fra sig. Det kan være en person som du virkelig ser op til, dig er parat til at dele sine gode råd med dig. Jeg ser for eksempel op til en del dygtige bloggere (nogle er jeg så heldig at være veninder med) som jeg altid suger al den inspiration fra, som jeg kan. Jeg prøver også hele tiden at blive bedre til at fotografere, hvor jeg også prøver at blive bedre ved at få tips og tricks fra folk, der virkelig kan deres kram.
 • Omgiv dig selv med de rigtige personer.
  De mennesker vi har omkring os, kan have utrolig stor indflydelse på vores vej til succes. Er du konstant omringet af folk, der ikke hepper på dig og måske ligefrem håber på at du fejler, som vil du højst sandsynligvis også komme til det. Har du derimod en god omgangskreds, med folk, der virkelig tror på dig og er villig til at hjælpe dig – her kommer råd tre også i kræft – har du stor chance for at nå til tops, da du har en god gruppe mennesker bag dig, der virkelig tror på at du kan det her. Her er det selvfølgelig også vigtigt at du hepper på dem, der også hepper på dig.
 • Tænk på dig selv.
  I takt med at du bliver mere succesfuld, kan der også komme mere stress ind i dit liv, som hurtigt kan føre til depression og hårde tider. Det er så vigtigt at vi tager vare for os selv, for at undgå dette. Dyrk motion, spis sundt – dit krop er et tempel, som man så flot siger og i dette tilfælde passer det også, da du er nødt til at passe på dig selv, for ikke at bryde totalt sammen. For mig kan det også være at tage en dag for mig selv, hvor jeg tager et langt bad, ordner mine negle og nærmest laver en mini spa til mig selv. Det gør det nemmere for mig at komme igennem en stresset periode – find det, der virker for dig.

Her vil jeg mene at det vigtigste råd, er at tænke på sig selv. Man kan ofte tro at man skal arbejde ekstra hårdt, for at få det man gerne vil have, men knokler man sig selv halvt ihjel, hvad er det så værd?

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post