6 maj favoritter

11. juni 2017EmmaEngmark

God-søndag-formiddag, sødeste jer!
Så gik der altså lige fire dage uden et blog indlæg. I fredags (hvor jeg egentlig havde planlagt at lægge dette indlæg op) skulle jeg til personalefest med hotellet, og tiden løb fra mig med at vælge tøj til dagen, så indlægget kom aldrig op. Og som en klassisk personalefest, så havde jeg det simpelthen så dårligt i går, at jeg lå i sengen hele dagen. A var til sin personalefest i går, så i dag bruger vi dagen på ægte tømmermændsmad (vi har et par kyllingevinger i ovnen) og så står den ellers på biograf tur og bland-selv-slik senere. Og mens vingerne alligevel steger, så kan jeg jo passende lægge indlægget op – bedre sent end aldrig, ik?

Dagens indlæg, er måske lidt sent ude. Men jeg vil gerne vise jer de produkter og ting, som jeg brugte mest i sidste måned. På min forrige blog, lavede jeg et lignende indlæg hver måned, for at dele de ting jeg bedst kan lide med jer.
Og jeg vil gerne prøve at fortsætte traditioner, så lad os starte med mine favorit ting fra maj måned.

Mine favoritter fra maj:

 • Parfume fra Italian Fruits. Det lyder meget eksotisk, men parfumen er faktisk bare købt i Tyskland. Jeg var ude at handle med min mor og vi kiggede efter en parfume til hende. Her stødte vi begge to på denne række med parfumer, der alle havde hver sin duft af forskellige frugter. Og jeg faldt selvfølgelig pladask for den med kokos – og det mener jeg faktisk også at min mor gjorde. Duften er indbegrebet af sommer, og jeg kan ikke lade vær med at tænke på sol og strand, hver gang jeg bruger parfumen. Parfumen er ikke for sød, men heller ikke for kraftig – men den holder dog hele dagen, så du kan dufte af en lille kokosnød hele dagen. Hvilket jeg er stor fan af, hehe.
 • BB cream fra Garnier. Jeg bruger egentlig ikke særlig meget makeup mere. Det er kommet lidt i takt med at jeg er blevet ældre, tror jeg. Og jeg bruger slet ikke foundation mere. Dog kan jeg godt stadigvæk lide at have en smule dækning og farve i ansigtet, derfor bruger jeg en BB cream hver dag. Denne fra Garnier har været min favorit i snart et år – og det er faktisk min anden tube, der endda er ved at være tom.
 • Cha Cha Tint fra Benefit. Et lille vidunder produkt, som jeg faktisk har brugt helt op nu. Denne lille sag, kan både bruges på kinderne men også som en læbe tint, der giver en flot orange/rød farve. Lige nu du kommer produktet på, er det meget orange. Og lige dér tænkte jeg at det ikke var noget for mig – men så snart jeg fik blended produktet ud, så gav det bare den fineste farve. Og nu her den en fast favorit til min hverdags makeup.
 • Juicy Shaker fra Lancome. Jeg elsker denne lille shaker! Det er en læbe tint og en læbe olie i én, der både giver farve men også fugter læberne og derfor kan bruges som en læbepomade. Jeg har indtil videre tre af disse små shakere, hvor denne med lemon duft og en smule glitter, er min yndlings lige i øjeblikket.
 • Body Butter fra Body Shop. Jeg ved ikke hvor mange år, jeg efterhånden har haft en body butter fra Body Shop. Jeg elsker deres body butters, og bruger det hver eneste morgen på hele kroppen. Normalt bruger jeg den med kokos (og sammen med parfumen, så kan I selv gætte hvor meget af kokos jeg har duftet, haha) men ville prøve noget nyt og købte en med en anden duft – og selvom det ikke er kokos, så er det stadig den bedste cream til kroppen, som jeg nogensinde har prøvet. Jeg har prøvet en masse andre, i håb om at spare lidt penge, da det ikke er de billigste creamer, men der findes bare ingen så god som denne, hvis du spørger mig!
 • Taske fra Gucci. Yndlings tasken over alle tasker! Jeg har snart haft denne taske i et år, og det er nok min mest brugte taske. Den er lille nok til at have med i byen, men stadig er den så rummelig at jeg kan have mit kamera med, på dage hvor jeg skal bruge det. Oprindeligt ville jeg gerne have haft tasken i sort, men valgte at gå med den mørke lilla farve, for ikke kun at have sorte tasker, og jeg har ikke fortrudt det et eneste øjeblik. Hvis I følger mig på instagram, har I sikkert set en masse billeder af tasken og jeg kan garantere jer for at der kun kommer flere.

Har I nogle favoritter for tiden?

9 Comments

 • Emilie Ildstein

  11. juni 2017 at 14:13

  Uhh, jeg er vild med tasken! <3

  1. EmmaEngmark

   11. juni 2017 at 20:10

   Tak! Jeg er også selv super pjattet med den 😉

 • Satina Wandel

  11. juni 2017 at 15:03

  Lækkert nok med kyllingevinger og biograftur i sigte, haha 😀
  Jeg er helt vild med tasken! Jeg bruger også selv fast bodybutter fra The Body Shop.

  http://nouw.com/satinawandel

  1. EmmaEngmark

   11. juni 2017 at 20:10

   Det er simpelthen også bare den bedste cream! 😉

 • Camilla

  11. juni 2017 at 18:51

  Er helt vild med din taske

  1. EmmaEngmark

   11. juni 2017 at 20:11

   Tak <3

 • frk. Mejer

  11. juni 2017 at 19:40

  Jeg har så længe gerne ville prøve Juicy Shakers fra Lancome, så det må jeg da få gjort

  1. EmmaEngmark

   11. juni 2017 at 20:11

   De er så gode! Og så er det bare lidt sjovt at shake den hver gang, haha 😉

 • 5 juli favoritter – Kaffe og kjoler

  5. august 2017 at 16:10

  […] er efterhånden længe siden at jeg har delt et favorit indlæg her på bloggen. Men det er jeg egentlig ret glad for! For det vil jo sige at jeg ikke har købt […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post