6 nemme ting du kan gøre, for at få en dejlig mandag

27. marts 2017EmmaEngmark

God mandag morgen! Jeg håber at du har haft en skøn weekenden, med en masse dejlige planer og fået nydt det skønne vejr, som vi har haft hele weekenden. Jeg har i hvert fald nydt min weekend til fulde, hvor jeg blandt andet endelig fik set Beauty and the Beast, drukket den bedste milkshake, fået årets første is på Langelinje og gået en masse ture med mand og hund.

Men efter en dejlig weekend, vil den sure mandag morgen altid komme. Lige meget hvad vi gør. Men når vi nu ikke kan skille os af med dagen, så må vi jo selv prøve at gøre den så god som muligt. Jeg har før lavet et indlæg om hvordan du kan starte din mandag på en god måde, for at blive mere produktiv (find det indlæg lige her) men i dag handler det om et par ting du nemt kan gøre, for at gøre din mandag lidt sjovere at komme igennem.

6 ting til en god mandag.

 • Få det meste ud af din søndag.
  Hvis jeg bare har ligget på langs hele søndagen, føler jeg tit at jeg har spildt dagen og mandagen kan derfor være lidt ekstra hård, da jeg ikke fik det meste ud af weekenden. Lav noget sjovt om søndagen. Denne søndag tog min kæreste og jeg for eksempel ud for at spise is, gå en lang tur i parken og drikke kaffe. Men det kan også være at tage til brunch med veninderne. Hvad der er ren afslapning og sjov for dig.
 • Forlæng weekenden.
  Som vi også snakkede lidt om i dette indlæg, så er det en god idé at planlægge noget sjovt efter arbejde, der gør mandagen lidt sjovere. I dag skal jeg for eksempel mødes med en veninde efter arbejde, til lidt kaffe og en tur i botanisk have. Andre gange har jeg aftalt at tage i biografen med kæresten, eller spise middag hos familien. Planlægger du noget til efter arbejde, bliver det lidt lettere at komme igennem mandagen.
 • Dress up.
  Jeg har det altid bedst, når jeg er iført noget tøj, der er smukt og lækkert. Har jeg en dårlig dag, bliver den øjeblikkelig bedre, ved at tage en pæn kjole på og måske de der fine læder ballerinaer, som man altid gemmer til en special lejlighed. Du vil føle dig bedre tilpas, får måske et kompliment eller to med på vejen, og det gør bare dagen sjovere.
 • Lyt til en bog eller en podcast.
  Jeg lytter enten til en podcast eller en lydbog til og fra arbejde. Det gør bare noget ved mit humør og om morgen, giver det en fantastisk ro og god stemning, ved at lytte til en bog i stedet for alle de stressede mennesker, der bakser for at nå på arbejde. Hver gang Stonemuse laver en ny podcast, hører jeg den ellers er det som regel en lydbog fra Mofibo. Her er jeg lige blevet færdig med Papmache reglen, som jeg virkelig vil anbefale!
 • Prøv en ny opskrift.
  Er du ligesom mig, så elsker du mad og du elsker også at lave den. Jeg kan faktisk godt lide at lave mad, men ender oftest med de samme fem opskrifter på repeat, hvilket godt kan blive lidt kedeligt i længden. Gør mandag til den dag, hvor du eksperimentere med en ny opskrift. Du lærer både noget nyt, får noget lækker mad og kan glæde din kæreste, veninde, mor eller hvem som helst med en ny og lækker ret.
 • Rent tøj og senge linned.
  Jeg prøver altid at vaske tøj, sengetøj og håndklæder om søndagen. Det er bare en af de bedste følelser, at lægge sig i friskt sengetøj og kunne tørre sig i et nyt og velduftende håndklæde. Så starter du mandag morgen ved at vågne op omgivet af lækre dyner, friske håndklæder og et klædeskab, der er helt fyldt fordi alt dit tøj er vasket. Ingen bedre følelse!

Har du nogle gode tips til at gøre mandagen sjovere?

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post