6 ting succesfulde mennesker gør hver uge

Kender du det, med at man kigger på sin kollega og misunder lidt at hun bare udstråler succes? Enten din kollega, der kommer med alle idéerne, bliver færdig med opgaven i god tid eller altid bare har styr på sine ting? Eller din blogger veninde, der lægger nyt indhold op hver dag, tager de flotteste billeder og stiger i følgere?

Hvad er deres hemmelighed?

Succes kommer i mange afskygninger og hvad der er succes for mig, er ikke nødvendigt succes for dig. Men grundlæggende har vi nok de samme holdninger om succes. En der når i mål, med det de laver. Og hvad du end vil have succes med, så tror jeg at vejen dertil er rimelig ens. Derfor vil jeg i dag dele 6 ting, som succesfulde mennesker gør hver uge.

De har en morgen rutine
Det at have en fast morgen rutine, kan gøre det lettere at komme op og i gang. De fleste er mest produktive om morgen, og når derfor mere på en dag, ved at stå lidt tidligere op. Hvis du ikke er god til at stå tidligt op, så start med fem minutter før dit vækkeur, og sæt stille og roligt minutterne op, så du til sidst står en halv til en hel time tidligere op end du plejer. Det kan hjælpe dig til bedre humør og højere gå-på mod, når du kan se at din tjek liste allerede er halveret inden klokken ni.

De går ikke i panik, når noget går galt
Kan det hyle dig helt ud af den, hvis tingene ikke går som du regner med eller der bliver lavet om på dine planer? For at undgå stress og angst, må du lære at accepterer at der sker ændringer og fejl i løbet af livet, og det er helt okay. Det er måden vi takler det på, der er vigtig. Sæt lidt tid af til at fixe problemet, undskyld hvis der er behov for det og kom ellers videre. Hvis du lærer at takle fejl og ændringer, vil du også opleve langt mindre stress i din hverdag.

De arbejder selv når de ikke behøver
De fleste af os arbejder vores 37 timer om ugen, og holder fri om aften og i weekenden. Men succesfulde mennesker, arbejder når inspirationen rammer og venter ikke til mandag morgen, hvor idéen måske er væk. Hvis du sidder lørdag eftermiddag og ikke har andet at lave, så tag nogle mails, lav nogle opgaver, redigér billederne. Alt det, som du måske bare skubber videre til mandag morgen normalt. Du vil få et bedre resultat, og du vil være mere afslappet mandag morgen.

De forstår vigtigheden i at arbejde sammen
De færreste store og små businesses, får succes med kun én mand. Arbejd sammen med andre, inspirer andre, lav sparring med andre. Spørg en kollega (hvad enten det er sidemanden på kontoret eller en fellow blogger veninde) om råd, bed om idéer og del ud af dine egne. Er du selvstændig som influencer, så lav en sparrings gruppe med andre i samme kategori som dig, så I kan hjælpe hinanden med at udvikle jer.

De tager deres job seriøst
Det er meget svært at blive succesfuld med noget, hvis du ikke tager det du laver seriøst. Hvis du ikke tror på det som du laver. Sæt tid af sidst på ugen til at gennemgå dine mål og drømme. Hvor vil du gerne hen med dit arbejde om en uge? En måned? Et år? Drømmer du om en forfremmelse, eller drømmer du om at lave en indtjening på dit brand? Det vil hjælpe dig med at nå og tro på dine mål, hvis du har en klar plan for det du gerne vil.

De slapper af, når jobbet er gjort
Slap af når du har fri, og nyd det. Det er ikke i strid med ovenstående råd, for der er stadig forskel på at arbejde når gejsten er der, kontra når du skal arbejde. Det er stadig vigtigt at kunne skelne mellem job og dit personlige liv, og det er blandt andet med til at opretholde lysten til at arbejde, når du skal til det igen. Lær at hold fri, lær at lev i nuet, grib inspirationen mens den er der, men husk også at slap af.

Hvad gør du for at få succes?

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *