6 tips til en holdbar manicure

23. marts 2017EmmaEngmark

Jeg elsker at have pæne negle og jeg elsker neglelak. Hvis du spørger mig, så kan det make or break et outfit, hvis neglene er grimme. Jeg er altså meget forfængelig med mine negle, og det der virkelig kan give en skår i glæden over ens ny lakerede negle, er når lakken skaller eller neglen knækker. Jeg har netop modtaget et gel sæt fra Le Mini Macaron som jeg er i gang med at teste lige nu og glæder mig til at dele med jer.
Men man kan også få en holdbar manicure uden gel lakken, og jeg vil i dag dele mine bedste tips med dig.

6 tips til en længerevarende manicure:

 • Negleolie.
  Mit første og bedste tip, er helt sikkert negleolie. Jeg forsøger at huske olien en gang om dagen, blandt andet for at forhindre tørre neglebånd, der kan give neglerødder. Har du ikke en olie, kan du også bruge en fed håndcreme.
 • Negle buffer.
  Den store firkant med fire forskellige sider, der er en livsreder for dine negle. Bruger du alle fire sider, skinner dine negle så meget som hvis du havde en klar lak på neglene. Jeg plejer også at bruge den, til at få en helt glat overflade på mine negle, der gør at lakken bliver påført pænere og holder længere.
 • Base coat.
  Det er så vigtigt at du husker en klar lak på neglene, inden du påfører din valgte neglelaks farve. Både fordi det beskytter din egen negl for at blive misfarvet, men også for at den farvede lak har et lag at holde fast på, så din manicure holder.
 • Top coat.
  Lige så vigtigt som det er at huske en base coat, ligeså vigtigt er det at huske en top coat. En top coat tager det værste slid først, så din farvede lak kan se pænere ud længere. Et godt tip er at påføre en top coat på kanten af dine negle også. Det er som regel fra bunden at lakken skaller, så en top coat på og rundt om neglen, så vil det beskytte lakken mest.
 • Din kost.
  Vores negle, hud og hår, er lavet af affaldsstoffer. Så det er rigtigt nok, at vi bliver hvad vi spiser. Spiser du meget usundt og husker ikke at drikke nok vand, så kan du få tyndt hår og negle, der hurtigt flækker. Spiser du derimod sundt og varieret, og husker dine to liter vand om dagen, så har du større chance for at få stærke negle.
 • Neglelaks fjerner.
  Det kan være meget fristende, at pille neglelakken af, når den er alligevel er skallet lidt af forskellige steder. Men det er så vigtigt at du fjerner lakken ordentligt, for ikke at ødelægge dine negle. Brug altid en neglelaks fjerner, da det er mest skånsomt for dine negle.

Jeg håber at I kan bruge nogle af mine manicure råd. Det er i hvert fald dem jeg selv bruger og går efter hele tiden, og kan se gode resultater fra.
Hav en dejlig torsdag.

2 Comments

 • Den perfekte sommer kjole – Kaffe og kjoler

  25. marts 2017 at 17:14

  […] en del praktiske ting, samt lægge et nyt frisk lag neglelak (fik du i øvrigt set mit indlæg med gode tips til en god og holdbar manicure) hvorefter Anders og jeg skal  biografen i aften og se Beauty and the Beast. Jeg glæder mig som […]

 • Sådan får du langt og smukt hår – Kaffe og kjoler

  30. marts 2017 at 07:54

  […] kost. Vi kom lidt ind på det i dette indlæg, hvor stor effekt din kost har på dit hår, din hud og negle. Spiser du usundt eller får ikke nok […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post