Året der gik på bloggen – 2017

19. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Godmorgen sødeste piger.

Så er der altså ikke længe til, at vi skifter over til et nyt kalender år. Og jeg glæder mig virkelig meget til de kommende dage. På fredag tager A og jeg til Tyskland, for at holde jul sammen med mine forældre og bedstemor, så har jeg et par fridage mellem jul og nytår, som skal bruges på en masse veninder og blog arbejde. Til nytår har vi lejet et sommerhus i Lalandia sammen med to venne par, hvilket jeg tror bliver vildt hyggeligt. Denne uge står på jule hygge på arbejdet, middag med en veninde, kaffe hos A’s bedsteforældre og gave veksling, og så skal jeg ellers nå at bage lidt jule godter til vores tur til Tyskland. Så der sker virkelig noget de sidste dage af året.

Og netop da året er ved at gå på hæld, tænkte jeg at det var den perfekte timing til et opfølgnings indlæg af hvordan det er gået med bloggen. Jeg startede bloggen i marts måned, så den er endnu ikke et år gammel, men alligevel synes jeg at den har taget rimelig godt fart. Måske fulgte du med på min gamle blog (Style on Heels) så dette er altså ikke den første blog som jeg har haft, dog er det den blog, som jeg har haft mest succes med.

Og det er alt sammen på grund af jer!

Uden mine utrolig skønne læsere, ville min blog slet ikke være, hvor den er i dag. Så af hjertet tak fordi I følger med.

Da jeg startede min blog, var jeg meget opsat på at lave det til en livsstils blog. En blog, der kunne give dig lidt inspiration og motivation. For mig, har det altid været vigtigt at du får noget ud af at læse mine indlæg. Jeg vil gerne have, at mine læsere kan få noget brugbart ud af at læse min blog, og scrolle igennem de forskellige indlæg og finde det hele interessant. Jeg har fra starten valgt at køre bloggen lidt som et magasin, hvor hovedemnerne er ‘livsstil, karriere og mode’ som I også kan finde øverst på bloggens side. Det er også de emner, der tager det meste af min interesse og også det, som jeg gerne vil arbejde videre med i det nye år – dog også med en god potion skønhed.

Selvom jeg er glad for alle de indlæg som jeg har lavet, er der stadig et par stykker, som jeg er lidt mere stolt af end andre. Ligesom der også er nogen, som er blevet læst og kommenteret på, mere end andre.

De femten bedste indlæg:

Har I et favorit indlæg fra bloggen?

Hvad kan I forvente af bloggen i det nye år?

Som I måske læste i dette indlæg, så vil jeg gerne satse lidt mere på fotografering i det nye år, og jeg har også fundet en masse smukke modeller at øve mig på. Så der kommer til at være en del fokus på fotografering, hvor jeg selvfølgelig regner med at I kan se en forbedring i mine billeder gang for gang. Samtidig med dét, har jeg også et par idéer til forbedring af indlæg og to andre projekter som jeg håber at kunne give mig i kast med. Jeg vil rigtig gerne komme i gang med at lave nogle youtube videoer, og så har jeg længe gået med tanken om at optage en podcast. Så der er altså lidt nyt under opsejling, som jeg virkelig håber at I vil tage godt imod.

Indlæggene kommer generelt til at være i samme stil som det er nu, i forhold til de kategorier som jeg allerede har på bloggen. Som sagt vil jeg gerne have lavet lidt flere skønheds indlæg, så hvis I er interesseret i det, kan I godt begynde at glæde jer. Alt i alt tror jeg at 2018 bliver et fantastisk år for bloggen!

Jeg vil stadig fortsætte med at arbejde sammen med de forskellige firmaer, som I løbende har kunne se på bloggen (alle de indlæg, der indeholder teksten ‘sponsoreret’ eller ‘reklame’, indeholder ting, som jeg har fået fra et firma eller betalt indhold) og det er ikke noget som jeg vil lægge skjul på. Det at være blogger, betyder ofte at man kan være så heldig at få nogle gode samarbejder i hus, men som jeg også har nævnt før, så siger jeg aldrig ja til noget, som jeg ikke kan stå 100% inde for. Og det håber jeg også at I alle sammen ved.

Læs: Kan man stole på et sponsoreret indlæg?

At oprette bloggen Kaffe og Kjoler, har været en af de bedste beslutninger som jeg nogensinde har taget. Jeg har kun haft positive oplevelser med min blog, og igen vil jeg sige at det kun er på grund af mine skønne, skønne læsere. Jeg har fået en masse gode venskaber, nye udfordringer og færdigheder, en masse gode samarbejder, fede events og meget mere. Jeg er så utrolig taknemmelig over hvad bloggen har givet mig, at det halve kunne være nok.

Og for at vise min taknemmelighed overfor jer alle sammen, starter jeg det nye år med en lækker Give Away. Jeg giver nemlig et Daniel Wellington ur væk, så husk at hold øje med bloggen i det nye år, så du har chancen for at vinde et af deres smukke ‘classic petite’ ure.

Tak fordi du læser med og gør min blog til det den er!

12 Comments

 • Liselotte / Everyday Couture

  19. december 2017 at 10:52

  Sikke et dejligt indlæg, jeg elsker virkelig at følge med i dit smukke og inspirerende univers. <3

  Glædelig jul søde <3

  1. EmmaEngmark

   19. december 2017 at 12:42

   Søde du <3 Det er dejligt at du følger med!
   Glædelig jul.

 • Camilla

  19. december 2017 at 11:03

  Det lader til at 2017 har været et helt fantastisk år for dig og bloggen. Glæder mig til at følge med i det nye år (:

  1. EmmaEngmark

   19. december 2017 at 12:42

   Tusind tak fordi Du følger med <3

 • Ida / OrdinaryIda

  19. december 2017 at 12:32

  Dejligt indlæg, og det er nogle mega gode billeder!

  1. EmmaEngmark

   19. december 2017 at 12:42

   Tusind tak, Ida <3

 • Michelle

  21. december 2017 at 11:45

  Rigtig dejligt indlæg med super flotte billeder.

  Glædelig jul

  Michelle

  http://twenty7bymichelle.com

  1. EmmaEngmark

   22. december 2017 at 11:36

   Tusind tak <3 Og glædelig jul til dig 🙂

 • Emilie Ildstein

  21. december 2017 at 13:30

  Det er så skønt at følge med på din blog! <3

  1. EmmaEngmark

   22. december 2017 at 11:36

   Så dejligt at du følger med <3

 • 3 julegave idéer til kvinden, der har alt – Kaffe og kjoler

  22. december 2017 at 11:54

  […] piger, tusind tak for den dejlige feedback på mit seneste indlæg, hvor jeg delte lidt om bloggens fremskridt i 2017. Jeg har simpelthen så dejlige […]

 • Året der gik i privaten – 2017 – Kaffe og kjoler

  27. december 2017 at 16:53

  […] Læs også: Året der gik på bloggen. […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post