August planer

Juli måned er ved at være forbi og vi nærmer os sommerens sidste måned, med hastige skridt. Normalt har vi ikke så mange planer allerede når måneden starter, men august måned er godt nok ved at være godt fyldt op. Heldigvis mest med hyggelige aftaler, fester og fødselsdage.

De store ting

  • Min mor kommer på besøg. Meget spontant, har jeg lige aftalt med min mor at hun kommer op til os i morgen, d. 1 august og er et par dage. Det er ikke så længe siden hun var hos os, da hende og min far besøgte os da Oskar var syg, så det er kun hyggeligt at se hende allerede. Min far er i Frankrig med arbejde, så derfor kommer hun alene op.
  • 10 års fødselsdag. En af A’s venners datter fylder 10 år, og vi er inviteret. Det bliver lidt spændende, da jeg aldrig har været til så ung en fødselsdag, så det bliver sjovt.
  • A’s kusines fødselsdag. Egentlig havde hun fødselsdag i marts, men på grund af alle omstændighederne, så blev den jo aflyst og rykket til august måned.
  • Personale fest. Jeg er heldigvis et sted, der holder personale fest to gange om året, og den årlige sommerfest falder snart. Det er altid hyggeligt at se kollegaerne udenfor arbejdstiden, da folk ofte er meget anderledes og stemningen mere afslappet. Og da jeg ikke kunne deltage i den sidste vinter fest, glæder jeg mig rigtig meget.
  • Min 30 års fødselsdag. The big 30! Personale festen bliver holdt dagen efter min fødselsdag, så fejringen falder lige en uge senere, hvor vi har inviteret venner og familie over til åbent hus. Det var meningen (pre corona..) at vi skulle have været ude at rejse på min fødselsdag, men vi nøjes med et hyggeligt arrangement i stedet, hvilket også passer mig helt fint og jeg glæder mig rigtig meget.

De små ting

  • Jeg håber at vi kan lægge et visit forbi ismageriet, da der bare ikke findes bedre is end hos dem.
  • Få ryddet op i vores “helveds reol”, der er reolen hvor alt bliver opbevaret. Alt hvad vi ikke ved hvor skal hen, ryger derned. Intet er til at finde, men vi ved at det er der. Den stresser mig så meget, så det er en prioritering at den bliver ryddet igennem nu.
  • Sorteret en ekstra gang i mit klædeskab, og få doneret alt det tøj som jeg ikke længere har brug for.
  • Taget et online kursus til Procreate, da jeg gerne vil blive bedre til at lave digitale illustrationer.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “August planer