Bæredygtig taske fra Gaston Luga

Reklame for Gaston Luga

Så blev det igen mandag, og jeg er klar til en ny uge. I weekenden fik vi fejret Oskar’s fødselsdag i tirsdags sammen med vores nabo, som er en del af vores lille boble og det var simpelthen så hyggelig en dag. De har en pige, der er et halvt år ældre end Oskar, så de er rimelig jævnaldrene og leger så godt sammen. Han blev forkælet med lækker mad, kage og gaver – hans legekøkken er efterhånden fyldt til renden med træ mad, potter og pander. Det er så hyggeligt!

Nu er han sendt af sted til leg i dagplejen, så jeg kan komme i gang med arbejde og lidt praktiske ting. Jeg håber også at du har haft en skøn weekend og er klar til at begynde en ny og spændende uge.

Vi starter ugen på bloggen, med noget jeg virkelig har glædet mig til at vise frem. Jeg har nemlig modtaget denne smukke taske i gave fra Gaston Luga.

Pssst. Se længere nede, for at få 25% rabat til din egen taske fra Gaston Luga.

Hvis du ikke har hørt om Gaston Luga før, så er du sikkert ikke den eneste. Jeg havde heller ikke hørt om mærket, før at de selv præsenterede sig for mig. Gaston Luga er et svensk mærke, som laver bæredygtige, minimalistiske og tidløse tasker. Tre ord, der virkelig fanger min interesse! Alle taskerne er i skandinavisk design og udviklet med funktion i mente. Og der er virkelig tænkt over detaljerne.

Jeg har fået mig denne smukke taske, deres Clässy model. Selve tasken ser enkel og smart ud, lige efter mit minimalistiske hjerte, men der er stadig en skjult lomme på bagsiden, et stort rum til alle mine ting, to ekstra lommer inden i og en smart “skillevæg”, hvor der er plads til en 13″ bærbar. Dét er så smart! Lige nu bruger jeg tasken som kamera taske, da der er mere end rigeligt plads til mit kamera, tre linser, oplader, batteri og tripod.

Alle deres tasker er bæredygtige. Alt læder er for eksempel vegansk kunstlæder, og ikke læder fra dyr. Alt indpakning er lavet af FSC certificeret papir og printet med soya blæk. Igen, så er der virkelig tænkt over alle detaljer, og det synes jeg virkelig er så fedt!

Jeg elsker at så mange firmaer efterhånden har så stort fokus på bæredygtighed. Og især når det har så smukt et design. Denne taske passer i hvert fald perfekt til min stil, og gør at jeg ikke behøver at bære mit kamera i en muldpose mere, haha.

Er du også interesseret i en smuk taske fra Gaston Luga?

Så er det nu, at du skal slå til. Du kan nemlig bruge min rabat kode og få 15% rabat på alle produkter fra deres hjemmesiden. Brug koden 15emmaengmark, ved betaling. Koden gælder resten af januar måned. MEN, hvis du slår til lige nu, så kan du også gøre brug af deres særlig Valentins tilbud, på 10% rabat. Dét tilbud kører indtil d. 16 februar, men du kan altså godt slå disse to tilbud sammen og derved få hele 25% rabat!

Deres tasker har i hvert fald mine varmeste anbefaling.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *