Black Friday hos iDeal of Sweden

24. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Cover fra iDeal of Sweden.

Læs også: min nye kjole fra Zaful.

Wuhu, for fredag og for Black Friday! Endnu en amerikansk tradition, som vi har adopteret herhjemme. Men hvad er der ikke at elske? Gode tilbud i stort set alle butikker, og dét kan vi lide.

I dag bliver det lige et hurtigt indlæg. Jeg vil faktisk bare tippe jer om det lækreste tilbud fra iDeal of Sweden. I kan nemlig lige nu få hele 50% på hele hjemmesiden! Og det gælder til og med mandag. Måske kan I huske at jeg for nyligt lavede et indlæg om mit fine cover fra iDeal of Sweden, og hvis du forelskede dig ligeså meget i det cover som jeg gjorde, så er det altså om at slå til nu. Jeg går selv og overvejer dette og dette cover. Så smukke!

Ellers håber jeg at I glæder jer ligeså meget til weekenden som jeg gør. Ud over bare at glæde mig til at sove, velvidende om at jeg ikke bliver vækket af et vækkeur klokken halv fem, så har jeg også en god weekend i vente. I morgen skal jeg ses med Malue – det er alt for længe siden, så vi har lidt at catche op på. Og så har jeg en masse indlæg, som jeg skal have taget billeder til – ligesom jeg har en masse lækre produkter, som jeg skal have testet af. En god, afslappende og produktiv weekend. Hav en dejlig fredag!

Læs mere om mit cover lige her.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post