Blomster blusen i Nyhavn

23. april 2018EmmaEngmark
Blog post

– Billeder af Maja
– Jeans og top: Vero Moda – Ur: Daniel Wellington – Støvler: Bianco

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen – og en sprit ny uge!
Jeg håber at I alle sammen har haft en rigtig skøn weekend. Selv synes jeg at min weekend er gået alt, alt for hurtigt! Jeg har ikke engang nået at lægge en ny manicure, som jeg ellers gør hvad søndag (gisp!) I lørdags arbejde A hele dagen, hvor jeg selv brugte hele dagen foran computeren – på meget lidt produktive ting – hvor vi om aften tog ud for at spise på Gavlen. Super hyggeligt sted med dansk smørrebrød. Vi sluttede aften med at gå hele vejen hjem (en gåtur på lidt over halvanden time) og det var simpelthen så rart og hyggeligt. I går tilbragte vi næsten hele dagen oppe hos hans forældre – og så var den weekend ligesom gået.

Heldigvis er der kun fire arbejdsdage i denne uge, og så er der en lang weekend i sigte! Og måske vi er så heldige at få ligeså godt vejr, som vi havde i sidste uge også?

Dagens outfit er faktisk lidt gammelt efterhånden – ja, undskyld, men ikke alle ‘dagens outfit’ er taget på selve dagen. Det tror jeg er meget normalt i blogger verden, haha! Da vi skød de her billeder, var det også stadig lidt koldt udenfor, men solen var dog lige begyndt at titte frem bag skyerne. Hvilket faktisk er det helt perfekte vejr til at skyde outfit billeder i.

Denne top er faktisk meget ulig min normale stil, og alligevel så faldt jeg pladask for den, da jeg så den i butikken. Den er meget oversize i størrelsen, og min er faktisk en xs, selvom den er så stor. Meeen det er jo perfekt til os, der godt kan lide at spise en kage til kaffen, haha. Disse jeans har jeg også snakket lidt om før, i dette indlæg – og det er stadigvæk mine absolut yndlings jeans. De sidder så perfekt og de holder formen, lige meget hvor længe man har dem på (trust me, jeg har faktisk haft dem på i over en uge i træk, uden at de har mistet deres form) De er perfekte!

Hvad synes I om outfittet?

Jeg håber at I alle sammen får en god mandag og en god start på den nye uge.

8 Comments

 • Freja

  24. april 2018 at 14:56

  kender det alt for godt, men weekend forsvandt også fuldstændig for mig, glæder mig allerede til den kommende weekend, som heldigvis ikke er så langt ude i fremtiden 🙂 De jeans må jeg lige kigge nærmere på, hader at de mister faconen når man har dem på.

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:07

   Jeg er i hvert fald helt pjattet med dem – og så koster de kun 199,- 😉

 • simone

  25. april 2018 at 09:20

  Virkelig fin bluse! <3

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:07

   Tak ;*

 • Astrid

  25. april 2018 at 19:59

  Jeg eeelsker også at gå lange ture! Specielt om aftenen eller efter en god middag! Hvis Jon og jeg har spist et sted i nogenlunde gå afstand, så ender vi også altid med at gå en hyggelig tur på vejen hjem 😉

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:08

   Det er det bedste <3 A og jeg gik hjem fra middag i lørdags - det tog halvanden time, men med en kaffe i hånden og en god snak, så er det sgu hyggeligt 😉

 • Jill Christina

  27. april 2018 at 18:26

  Super sød top…

  1. EmmaEngmark

   27. april 2018 at 22:08

   Tak! 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post