Bryllups opdatering no. 4

25. juli 2017EmmaEngmark

Så er det igen tid til et bryllups relateret indlæg, hvilket efterhånden er mine yndlings indlæg! Der er kun to måneder til den store dag, og ja. Jeg er begyndt at tælle ned og jeg piv-glæder mig! Vi har efterhånden fået styr på det meste. Der er styr på kirken, på festlokalet, vores menu er sat, bryllups kørslen er bestilt. Kjolen er klar, jeg tror at jeg er ved at have fundet den frisure som jeg gerne vil have – jeg kommer til at stå for både makeup og hår selv. Med lidt hjælp fra min kære mor.

Det vi som sådan mangler er:

  • At få bestilt desserten, som vi regner med bliver et par islagkager fra Ismageriet.
  • Få styr på bryllupskagen. For mig betyder bryllupskagen ikke al verden, men der skal selvfølgelig være noget!
  • Vi mangler at øve os på brudevalsen, der jo helst skal sidde nogenlunde lige i skabet.
  • Få købt tøj til manden – det er dog noget han (og hans forældre) selv står for.
  • Købt natmaden og fundet vin til alle retterne.
  • Snakket med præsten – men de hiver fat i os en måned før den store dag.

Men det tror jeg umiddelbart også er det. Så jeg vil mene at vi er rimelig godt med, når man tænker på at vi kun har været i gang med planlægningen i tre måneder.
Noget vi også lige har fået på plads, er vores gæstebog. En lille bog hvor alle vores gæster kan skrive en lille hilsen til os på dagen, hvor vi samtidig har skaffet et lækkert instax kamera, så gæsterne også kan tage små og sjove billeder af sig selv.

Så er min mor også været forbi med et par små ting til mig. Blandt andet har hun købt min yndlings parfume og et par strømpebukser til den store dag. Selvom jeg skal have en lang kjole på (spoiler alert, haha!) så vil jeg stadig gerne have et par strømpebukser på, så kjolen ikke hele tiden kryber op. Som jeg har nævnt en gang før, så kommer jeg selvfølgelig ikke til at vise min kjole, før efter brylluppet. Min kommende mand kigger dog med på bloggen en gang i mellem, og jeg vil helst holde kjolen som en overraskelse til ham. Men I kan tro at den er smuk og den kommer selvfølgelig på bloggen bagefter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post