Bryllups opdatering no. 2 – mine brudesko

27. maj 2017EmmaEngmark

Hej søde piger.
Jeg beklager de få indlæg, der efterhånden bliver lagt op på bloggen – og instagram for den sags skyld. Men jeg må blankt erkende, at jeg ikke får lavet så meget blog arbejde, når vejret er så godt som det er. Der er alt for mange gode ting at lave udenfor, til at jeg kan få opdateret bloggen så tit som jeg gerne vil. Blandt andet har Anders og jeg grillet hele fire gange i denne uge – og i aften har vi samlet en masse venner, til endnu mere grill. Så bloggen er altså blevet forsømt lidt, hvilket jeg selvfølgelig nok skal forsøge at rette op på. Men lad os være ærlige, det er bare sjovere at være udenfor i solen, end at sidde indenfor ved computeren, hehe.

Men i dag skal det handle om bryllup, da jeg er klar med det andet indlæg i min lille bryllups serie her på bloggen. Sidst viste jeg jer vores smukke invitationer som vi har sendt ud til vores gæster, og i dag skal det handle om sko. Mine brudesko.
Mine brudesko, er ikke fra noget smart brand. De er nemlig bare fra Deichmann. Eftersom min kjole er lang, kommer man stort set ikke til at se skoene, hvilket også er en af årsagerne til at jeg ikke ville investere for mange penge i dem.

Jeg valgte en relativ lav hæl, da jeg skal have skoene på hele dagen. Jeg havde overvejet lidt at vælge et par flade sandaler, men eftersom jeg fandt de fineste klistermærker til skoenes sål, var jeg nødt til at vælge nogen med lidt hæl. Jeg fandt disse søde klistermærker med et omrids af Skønheden og Udyret, og da det er min yndlings film, vidste jeg at jeg skulle have dem! Jeg kan ikke lige finde dem igen, men du kan finde en masse forskellige slags lige her.

Så hvor langt er vi egentlig nået? Med under fire måneder til brylluppet, er der mange ting, som gerne snart skal falde på plads. Vi har nået en masse og har for eksempel allerede styr på lokalet, kirken, invitationer, tøj (til mig i hvert fald) maden og ringene (som vi gerne burde få hjem i næste uge) I foregårs fik vi udfyldt vores ægteskabserklæringsattest samt navneændringsattest, og når dét er på plads, kan vi snakke med en præst og gå hele programmet igennem.
Så det vi mangler lige nu, er:

 • At få styr på bryllups rejsen, som nok kommer til at gå til Budapest
 • Brudebuket, blomster og pynt – dog har vi fundet temaet
 • Bryllupskagen, som jeg ikke endnu ved om vi skal bestille eller selv lave
 • Tøj til Anders, som han skal kigge på sammen med hans mor
 • Hvordan mit hår skal sidde

Men det er også dét – ellers har vi faktisk styr på resten, så jeg vil mene at vi er i rimelig god tid. På onsdag skal jeg hente min kjole hos skrædderen. Kjolen sidder fuldstændig perfekt, men var dog lige lidt for lang. Så skal den ellers hjem og hænge hos min veninde, der er brudepige, indtil den store dag.

Men nok bryllup, nu vil jeg gå ud og nyde det lækre vejr.
Hav en fantastisk weekend!

2 Comments

 • Sådan afstresser du efter en lang dag – Kaffe og kjoler

  29. maj 2017 at 07:48

  […] været så skøn, hvilket også bare har gjort at tiden er gået alt for stærkt. Som nævnt i dette indlæg, holdt Anders og jeg et lille grill arrangement for et par venner i går. Og inden de kom, lå vi […]

 • I juni måned vil jeg.. – Kaffe og kjoler

  31. maj 2017 at 21:58

  […] til brylluppet, vil jeg hellere have styr på alle detaljerne nu, i stedet for i sidste øjeblik. I dette indlæg snakkede vi lidt om hvor langt vi egentlig er nået med bryllups planlægningen, men vi mangler […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post