København guide: byens bedste is

10. april 2017EmmaEngmark

Jeg kan ikke være den eneste, der virkelig nyder at det gode vejr for alvor er ved at ramme København. Jo jo, det blæser meget en del i dag, men i læ og i solen, så er det fantastisk vejr. Det samme i går, hvor det dog ikke blæste så meget, så Anders og jeg tog til Nyhavn for at få en stor is. Og for mig, er is virkelig lig med sommer. Ispinde, is vafler, is i bæger. Hvordan du end vender og drejer det, så er is bare godt og især hvis det nydes i lækkert solskins vejr.

Hvilket førte mig til dette indlæg, som bliver det andet indlæg i min lille København guide som jeg prøver på at udvide. For jeg vil mene at jeg kender et sted, der laver noget nær den bedste is i København. Nemlig Nicecream Copenhagen. Selvom jeg er meget stor fan af den lækre isbod på hjørnet ved Nyhavn, så er der indtil videre intet, der kan slå Nicecream – der tilmed er både er hjemmelavet, økologisk og vegansk, så alle kan være med.

Det bedste på kortet – efter min mening – er deres bowls. Her har jeg en peanutbutter bowl (alt med peanutbutter er efter min mening, ufattelig godt) som er toppet med alt det lækreste tilbehør.
Biksen er lille, køen kan være lang, men det er fordi det netop er hjemmelavet og det kan altså tage et par minutter at blende en lækker is bowl, men det er det hele værd. Personalet er skønt, og isen endnu skønnere.

Oftest vælger jeg den butik på Elmegade, der ligger tæt på søerne, hvilket er en perfekt gåtur mens man spiser dejlig is.

Har I prøvet Nicecream før?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post