Cointreau event med Target PR

23. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Billederne er taget af TargetPR‘s fotograf.

Så skriger det efterhånden bare på jul. A og jeg ankom til Bremen i går aftes, og i dag har vi tilbragt et par timer i Bremen’s julemarket. Utrolig hyggeligt og meget større end de jule markeder, som vi kender derhjemme fra Danmark – de kan altså noget, når det kommer til hygge, de tyskere. Lige nu er min mor i køkkenet, hvor hun er ved at tilberede det helt store jule frokost bord, og i morgen går det løs med endnu mere mad, i form af både and og flæskesteg.

Er I ved at være klar til den store dag?

I starten af november måned, var jeg inviteret til et super hyggeligt og ikke mindst lækkert arrangement, som TargetPR havde stablet på benene. Vi fik nemlig lov til at være bartendere for en aften, og lærte en masse lækre cocktails, alle baseret på Cointreau.

Nu er det ikke fordi jeg drikker forfærdelig mange drinks – egentlig holder jeg mig oftest til rødvin. Men det er nu lækkert med en god drink en gang i mellem, og i dagens anledning vil jeg dele to af mine yndlings opskrifter med Cointreau.

Opskrift på White Lady:

  • 2 cl Cointreau
  • 2 cl citron saft
  • 4 cl Hendricks Gin

Har I nogle yndlings drinks?

Nu vil jeg sætte mig klar til bords, hvor jeg nærmest skal sidde de næste to dage. For noget, jeg virkelig forbinder med julen, er mad. Og masser af den. Heldigvis har vi min mor, der er fantastisk i et køkken. Så der er gjort klart med det store kolde bord, jule godter til senere og så kommer den helt store hovedret i morgen. Vi kommer til at trille hjem til Danmark igen.. Rigtig god lille juleaften til jer alle sammen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post