Dagens outfit – den blødeste bluse

11. juni 2018EmmaEngmark
Blog post

Billeder af Astrid Hovman. Bluse: Bøgelund Jensen // Jeans: Vero Moda //Sko: Deichmann // Ur: Daniel Wellington
Få lige nu 15% rabat på hele Daniel Wellington‘s hjemmeside, ved at bruge kode ‘Emmae

Godaften søde piger, og velkommen tilbage til bloggen. Jeg håber at I alle sammen har haft en rigtig dejlig weekend, og er klar til en ny uge. Selv kommer jeg til at bruge en stor del af ugen på at arbejde og gøre klar til at A og jeg så småt rykker op hos hans forældre. Ikke at vi skal bo der permanent, men vi har lige et hurtigt stop, inden vi flytter i vores helt eget rækkehus til august. Og hold nu op, hvor jeg bare glæder mig! Efter små ti år i diverse leje boliger og andels lejligheder, så er jeg efterhånden klar til at flytte lidt ud på landet, og nyde et stort skønt hus.

Det bliver selvfølgelig en anelse hårdt lige pludselig at være så langt fra byen (vi flytter små 40 kilometer væk fra København) og ikke mindst alle de venner, der bor i byen. Nu har man lige vænnet sig til bare lige at kunne tage ind og få en kaffe på en café, eller gå hjem fra middag på en restaurant – som A og jeg nogle gange har gjort. Men jeg er slet ikke i tvivl om at vi finder ligeså mange goder ved at bo lidt væk fra byen, og ikke mindst de goder, der er ved at starte en familie udenfor byen.

Men vi skal selvfølgelig ikke snakke fremtids planer endnu (hver ting til sin tid) men derimod lidt fashion. Jeg må desværre indrømme at jeg ikke er så god til at få inddraget mode på bloggen længere, selvom jeg faktisk har en masse billeder liggende i gemmerne til det. Igen, igen vil jeg skyde skylden på mit utrolig travle fuldtidsarbejde, der virkelig tager tid i øjeblikket. Disse billeder var skudt mens det stadig var en smule koldt udenfor, så de er i hvert fald halvanden måned gamle.. Men det ændre ikke på hvor meget jeg stadig elsker det her look.

Denne smukke bluse, er fra Bøgelund Jensen. Ikke et mærke som jeg før har hørt så meget om, men fra første gang jeg mærkede stoffet, kunne jeg forstå hvorfor nogen er så begejstrede for det. Det er, hands down, den mest behagelige bluse, jeg nogensinde har haft på! Jeg satte blusen sammen med et par almindelige sorte jeans, og for at spice det lidt op, så et par sort hæle. Et meget enkelt look, men stadig rimelig stilet, hvis jeg selv skal sige det. Kender I til Bøgelund Jensen? Prøv lige at tjek de her super lækre kjoler – når der en gang er kommet styr på huskøb, så skal jeg klart have mig sådan en!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post