Dagens outfit: klar på efterår

Ja, jeg ville lyve hvis jeg sagde at der ikke havde været lidt stress på, på det sidste. Og derfor er der heller ikke sket så meget hverken på blog eller instagram. Vi (Oskar og jeg) har haft en masse besøg af søde veninder, der har været den ugentlige mødregruppe, jeg har været møg syg og Oskar er ved at få tænder. Anders og jeg havde 2 års bryllupsdag i mandags, men den blev ikke ligefrem fejret, da jeg simpelthen var så syg med feber, at hans mor var ovre hos os mens Anders var på arbejde, for at passe Oskar, så jeg kunne sove. Hun endte med at tage ham med hjem, og vi gik i seng klokken ni om aften. Bedre held med bryllups dagen næste år, haha. Og Oskar nåede også at fange lidt af forkølelsen, men det kan i øvrigt også bare være fordi at bisserne er på vej, vi kan i hvert fald mærke en lille skarp stump. Så der har været fart over feltet herhjemme.

Men altså! Oskar har sovet så eksemplarisk i nat, at jeg faktisk vågnede op og var rimelig veludhvilet. Og det sker ellers aldrig, så det er jo om at udnytte det. Humøret er højt, både på grund af nok søvn men også bare fordi det er efterår, og dem, der kender mig godt, ved at jeg elsker efterår! Det er bare den hyggeligste årstid – selvom jeg også glæder mig afsindigt meget til hele december måned med en lille tumling. Luften er mere frisk, bladende skifter farve og falder af, en tur i skoven med en kop kaffe, er bare det hyggeligste i hele verden. Amen, jeg elsker det bare! OG så er jeg simpelthen så basic, at jeg også elsker, elsker, elsker Starbuck’s Pumpkin Spice Latte. Selvom Oskar ikke lige har tilladt mig at smage den endnu, så bare det at jeg ved den er tilgængelig, er nok.

Og noget af det, jeg også elsker ved efteråret, er moden. Lag-på-lag og lækre sweatre. Det er sød musik i mine øre. Og så er det endelig tid til at jeg kan hive min elskede uld frakke frem fra skabet. Frakken er fra COS, og er desværre så gammel efterhånden, at de ikke har den længere. Men jeg har fundet et alternativ fra GANT, hvis du er ligeså forelsket i den beige farvede uld frakke. Både sweater og tørklæde er fra Moss Copenhagen, jeans fra Vero Moda støvlerne er fra Bianco og Taske fra Gucci. Og det her er nok det mest ‘mig’ outfit, som jeg kan finde frem.

For det er nemlig bare indbegrebet af efterår. Sweatre, halstørklæde, støvler. Uld frakken. Jeg kunne gå i det hver dag. Hvilket jeg dog ikke gør, da det mest er ‘mor uniformen’ som jeg tyr til, når jeg bare er derhjemme med lille manden. Men jeg håber at efteråret byder på en masse café besøg og ture i skoven, så uld frakken kan blive luftet. 

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Dagens outfit: klar på efterår