Dagens outfit: mor uniformen

Når man bare går derhjemme og ‘barsler’ den, så er det ikke hver dag at man lige kommer i det fine tøj. Af et par forskellige grunde. Hovedårsagen er nok, at tøjet bare ikke sidder ligesom det gjorde PB (pre baby) og derfor skal der stadig lige arbejdes lidt på fysikken, før det er noget jeg hopper i igen. Men også fordi jeg de fleste dage kun ser min baby, og han er ærlig talt lidt ligeglad med hvad jeg har på. Ofte er det et par leggings og en top, da det bare er det letteste. Og mest behagelige. Men det hænder jo at jeg også har et par planer i løbet af dagen, hvor ‘mor uniformen’ bliver opgraderet en smule.

Jeg må nok indrømme, at sort bare er min farve. Største delen af mit klædeskab, er sort eller sortmønstret. Selvfølgelig er der et par farver ind i mellem, men sort er klart favoritten. Og det der går igen i stort set alle mine outfits. Det kom sig nok lidt af at jeg besluttede mig for at leve mere minimalistisk. Så der blev ryddet godt ud i skabet, med både tøj, sko og tasker, til jeg til sidst stod tilbage med ting, som jeg virkelig kunne lide og kunne se holde i mange år. Hvilket nærmest er lig med sort. Så et par sorte jeans er selvfølgelig på sin plads, til min hverdags uniform. T-shirten er en helt almindelig t-shirt i snit, med en smule print for at gøre den lidt mere spændende.

Frakken er efterhånden en gammel sag fra H&M, som er perfekt til både forår og efterår, da den både er tynd og lang, så den passer til al slags vejr. Den er desværre glemt i sommerhus, så den befinder sig i Tyskland hos mine forældre lige nu, så den kommer jeg nok ikke til at bruge så meget her til efteråret. Støvletterne er fra Bon’a Parte , og helt perfekte til de koldere dage. Og da hælen stadig er forholdsvis lav, er det også en sko, som jeg kan gå i længe, uden at få ondt i fødderne. Yndlings tasken fra Malene Birger er også med, og størrelsen gør at den nu også virker perfekt som pusletaske, da der vitterligt er plads til alt i den. En lidt fancy pusletaske måske..

Processed with VSCO with e8 preset

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *