Dagens outfit: stribet forår

15. maj 2017EmmaEngmark

Solbriller: Zaful / Taske: Gucci / Trøje: H&M / Nederdel: Pull & Bear / Støvler: Deichmann

Glædelig mandag! Puha, er det bare mig, eller er det svært at komme i gang igen efter en forlænget weekend? Heldigvis fik jeg det fulde ud af min weekend, hvor jeg blandt andet mødtes med en gammel veninde og blev inviteret på middag af min søde kæreste. Huskede I at give jeres søde mødre blomster i går?

Dagens indlæg er lidt forsinket. Hvis I følger mig på instagram, så I måske at jeg faktisk lovede at udgive dette indlæg i foregårs. Desværre havde vi lidt internet problemer derhjemme, der gjorde at jeg slet ikke kunne logge ind på bloggen. Det gav mig mulighed for at lave en mindre “digital detox”, hvilket egentlig var meget rart og gav tid til så mange andre skønne ting.
Men nu er der internet forbindelse, så nu skal der blogges igen!

Dagens billeder er taget i fredags, hvor jeg mødtes med Malue til lidt kaffe og billeder til hver vores blog – hvilket efterhånden er blev en fast og hyggelig ugentlig tradition. Dagens look, er stylet omkring den fine, sorte nederdel som jeg faktisk har haft i over tre år (!) men som aldrig har været brugt. Hvorfor? Simpelthen fordi jeg har haft for meget tøj, til at bruge det hele og derfor er meget af det blevet overset igennem årene. Men som jeg skrev i dette indlæg, så er jeg i gang med at indføre minimalisme i min dagligdag og skiller mig derfor at med en masse tøj, for blandt andet at finde en masse glemt tøj. Og heldigvis var vejret så skønt i weekenden, at det var tid til at få luftet nederdelen.

Samtidig fik jeg muligheden for at lufte mine nye solbriller fra Zaful. Jeg har længe ledt efter et par solbriller med spejl effekt, og Zaful  var så søde at sende mig disse smukke briller, der virkelig sidder perfekt og ser så seje ud! Som i også kan læse i dette indlæg, så er jeg stor fan af Zaful og har faktisk haft et godt samarbejde med dem længe – blandt andet fordi de har så lækre ting, der trods den billige pris, er i virkelig god kvalitiet!

Hvad synes I om mine nye solbriller?

I weekenden fik vi ellers også kigget på vielsesringe til brylluppet, så nu er vi faktisk ved at være der med alle de praktiske ting til den store dag. Jeg lavede jo mit første bryllups indlæg for et par dage siden, og jeg regner med at lave det til en lille mini serie fra start til slut – samt selvfølgelig nogle billeder fra selve dagen. Det håber jeg at I kommer til at synes om.

Hav en dejlig start på den nye uge!

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post