Daniel Wellington konkurrence påmindelse

9. marts 2018EmmaEngmark
Blog post

Hej søde piger. Der er lidt stille på bloggen – og instagram – i øjeblikket, og jeg må simpelthen indrømme at det skyldes en ufrivillig skriveblokade og mangel på inspiration. Jeg er så småt ved at finde den frem igen. Men jeg vil samtidig hellere satse på kvalitet frem for kvantitet, og derfor er der altså lidt mangel på indhold. Jeg beklager rigtig meget, men jeg vil samtidig også have at det hele skal gøres ordentligt.

Så i dag vil jeg faktisk bare minde jer om min Daniel Wellington konkurrence, som kører i øjeblikket og ender i morgen. Reglerne er ganske enkle – følg med bloggen både på facebook og instagram, og læg en kommentar på dette indlæg, så jeg ved at du har deltaget. Og så finder jeg en vinder i morgen aften. Held og lykke, og tusind tak til dem, der allerede har deltaget.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post