De fineste mobil covers og en lækker rabat kode

8. januar 2018EmmaEngmark
Blog post


– Covers fra iDeal of Sweden
Få 20% på alle køb fra iDeal of Sweden, ved at bruge koden kaffeogkjoler ved betaling.

Godmorgen søde piger.
Så er mandagen i gang igen. I dag skal jeg på besøg hos PR Connect, hvilket jeg glæder mig ret meget til. Jeg har nemlig et ret spændende samarbejde i vente, som jeg også glæder mig til at fortælle jer mere om.

I dag vil jeg bare lige hurtigt dele et lille tip med jer. Jeg er så heldig at være brand ambassador for iDeal of Sweden. Kender du endnu ikke til dem, så laver de super flotter covers, ladere og tasker til mobil telefoner. De har en masse forskellige designs, alle sammen i et lækkert materiale, der er utrolig holdbart! Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har tabt min telefon efterhånden, og den har aldrig fået så meget som den mindste skramme.

Det at være brand ambassador for dem, betyder også at jeg kan give jer den lækreste rabat kode til alle deres produkter. Du kan nemlig få hele 20% rabat, ved at bruge koden kaffeogkjoler ved betaling.

Palme cover HER – Marmor cover HER

Hvad synes I om deres covers?

4 Comments

 • Louise

  8. januar 2018 at 11:26

  Bare trist de kun har til få udvalgte mærker.
  Men flotte er de, det kan jeg kun give dig ret i.

  God mandag.

  1. EmmaEngmark

   8. januar 2018 at 11:53

   Ja det er desværre kun Samsung og Apple som de har til i øjeblikket – måske de har i tankerne at udvide? 😀

 • Mia // www.blogaboutmia.dk

  10. januar 2018 at 21:53

  Jeg elsker deres covers og vil gerne have fingrene i et en dag 😀 <3

  1. EmmaEngmark

   11. januar 2018 at 13:27

   De laver så fine covers! Måske der snart kommer en giveaway på bloggen .. 😉

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post