De fineste øreringe fra SabrinaBeads

17. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Øreringe fra SabrinaBeads. Kjole fra Claire Sofie.

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen. Så blev det endelig fredag, og hvor har jeg bare glædet mig til lidt weekend! I forhold til sidste uge, der var fyldt med lækre planer, har der slet ikke været andet end arbejde på tapetet, så jeg synes at det har været lidt af en lang uge at komme igennem. Så det er dejligt med lidt weekend! I aften skal A og jeg besøge hans forældre til lidt middag. Og i morgen skal jeg mødes med Malue til et par billeder og en tur i byen – meget tiltrængt og jeg glæder mig så meget! Så det bliver en lækker weekend. Har I nogle weekend planer?

Lad os snakke lidt om smykker.

Jeg har altid været helt vild med at style mine looks med diverse accessories. Både smykker, sko og tasker. Ringe har altid været mine favorit smykker, og jeg har altid elsket at eksperimentere med forskellige looks. Efter at jeg fik to faste ringe på hænderne, har jeg dog måtte kaste min kærlighed på andre smykker som halskæder, ure og øreringe. Lige netop øreringe, har jeg faktisk ikke så mange af. De sidste mange, mange år, har jeg gået med det samme par øreringe. Et par hvidgulds øreringe med diamanter, som jeg en gang fik i julegave. Nu er jeg dog blevet mere til guld smykker (som jeg også har fortalt jer en del gange før) så det er ikke det par, der bliver brugt mest mere.

Forleden fik jeg så sendt et par øreringe af Sabrina. Sabrina laver øreringe lige efter din smag og valg af farve, hvilket jo er noget så sejt! Jeg valgte selv et par tassel øreringe i hvid og lyserød, der passede helt perfekt til min smukke kjole fra Claire Sofie. De giver bare det ekstra pift til et outfit. Og hvor flotte ville de ikke også være til et helt sort sæt?

Skulle du selv have lyst til et par smukke og helt unikke øreringe, kan du kontakte Sabrina igennem hendes instagram profil, hvor du også kan se nogle af de flotte øreringe, som hun allerede har lavet.

Jeg håber at I alle sammen får en dejlig start på weekenden.

Billeder af Helene.

6 Comments

 • Ea

  17. november 2017 at 18:29

  De er virkelig fine! <3
  God weekend!

  1. EmmaEngmark

   20. november 2017 at 08:12

   Tusind tak <3 Håber du havde en dejlig weekend.

 • Simone

  17. november 2017 at 19:11

  Hvor er det nogle fine øreringe, er helt vilde med dem! <3

  1. EmmaEngmark

   20. november 2017 at 08:12

   Glad for at du kan lide dem <3

 • Emilie Ildstein

  18. november 2017 at 10:40

  Hvor er de smukke til dig!❤️

  1. EmmaEngmark

   20. november 2017 at 08:12

   Tusind tak! ;*

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post