De perfekte vinter støvler fra Tamaris

17. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Støvler fra Tamaris.
Billeder af Malue.

Hej søde piger. Jeg håber at I alle nyder den sidste weekenden, inden julen for alvor er over os. I går fejrede A og jeg jul sammen med hans forældre, da vi i næste weekend tager et smut til Tyskland, for at fejre juleaften sammen med mine forældre. I torsdags var jeg til julefrokost med mit arbejde, så der har været lidt stille på bloggen et stykke tid, da jeg simpelthen har haft travlt (blandt andet med at sove en lille hovedpine væk, hehe)

Men nu er vi hjemme igen. Lejligheden har fået en god rengøring, jeg har fået solgt lidt ud af gemmerne, så der er flere penge til jule shopping og jeg er ved at gøre klar til den sidste arbejds uge i 2017 – det er helt mærkeligt at skrive..

I dag skal det handle lidt om sko (wuhu!) Jeg går rimelig meget op i hvilke sko jeg har, og hvor gode de er for både mine fødder og resten af min krop – for jo, sko kan faktisk være utrolig usunde for din holdning og ikke mindst dine fødder. Så jeg er virkelig begyndt at gå op i at købe gode sko. Og jeg har længe ledt efter et par knee high støvler, men det har dog været lidt svært at støve op – især når jeg er en smule kræsen om mine sko, da jeg heller ikke vil betale dyre domme for hvad som helst. Men jeg har fundet drømme parret!

Jeg har været  heldig at få tilsendt et par sko fra Footway, og jeg var slet ikke i tvivl om at jeg ville prøve et par sko fra Tamaris. Gode sko, billige penge og så havde de et par smukke støvler, der nærmest skreg mit navn.

Se mere om støvlerne lige her.

Selvom de er lavet ruskind, så er de virkelig de perfekte vinter støvler, for de er så utrolig varme! Jeg har tit haft dem på sammen med en kjole og et par nylonstrømper, og selvom det efterhånden både har regnet, blæst og sneet, så har jeg stadigvæk ikke prøvet at fryse i disse støvler. Så en god imprægnering, og så er de klar til vinter sæsonen.

Oftest sætter jeg dem sammen med en nederdel eller en kjole, men jeg styler dem også tit med bukser – som for eksempel på disse billeder – da jeg synes det giver et særlig look, til et par almindelige jeans.

Hvad synes I om støvlerne?

Hav en dejlig 3. søndag i advent.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post