De skiftende årstider

25. september 2018EmmaEngmark
Blog post

Frakke: COS. Jeans: H&M. Sandaler: Footway. Bluse: Gina Tricot. Taske: Gucci. Ur: Daniel Wellington.
Billeder af Astrid Hovman. Reklame for Footway.

Godaften søde piger. Er det kun mig, der er helt oppe at ringe over efteråret? Vejret bliver mildere, bladende skifter farve. Følelsen af at gå en tur i skoven, og høre de knasende blade under de varme sko. Huset bliver pyntet med flere lys og flere tæpper, til at holde varmen og putte under til yndlings serien med en varm kop kakao.
 
Hvis der er to ting, der er på min favorit liste over til til efteråret, så er det følgende: 1. Pumpkin spice latte. Yes,

I’m basic. Men jeg elsker den klassiske PSL fra Starbucks, og jeg går hele året og venter på at den kommer frem igen. 2. Frakke tid! Sidste år anskaffede jeg mig denne lækre frakke fra COS, på trendsales. Normalt køber jeg ikke tøj, der er brugt før – det er mest til tasker, sko og andre accessories. Men da det simpelthen var så svært at finde en lækker frakke i denne stil (uden at betale små 2500,-) måtte jeg slå til med det samme, da jeg fandt den til 600,- Bedste køb nogensinde!

Endnu en favorit om efteråret, er moden. Det skal ikke forstås som om at jeg ikke kan lide sommer og sommerkjoler. I do. Men lag-på-lag trenden får mig hver gang, og det er bare mest behageligt i de sidste tre måneder af året. Koldt om morgen, lunt om dagen. Perfekt til cardiganer og tørklæder. Eller (you guessed it) endnu en af mine favoritter, sandal og frakke looket. Ligeså meget som jeg elsker dress-on-jeans looket, ligeså meget elsker jeg dette. Den perfekte kombination til det kolde og lune vejr. Perfekt til sensommer.

Disse sandaler er modtaget i gave fra Footway, som jeg har arbejdet sammen med et par gange. Jeg har længe ville have et par Tommy Hilfiger sko, så da jeg så disse skønheder på deres hjemmeside, så var jeg solgt med det samme. Nu har jeg modtaget sko fra dem tre gange, og alle gangene er pakken ankommet allerede dagen efter – det er vitterligt den bedste service!
 
Hvad er jeres favorit ting ved efteråret? Er I ligeså vilde med moden og hyggen, som jeg er?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post