Den bedste dag – jeg er blevet forlovet

2. april 2017EmmaEngmark

Hej søde piger.

Først vil jeg næsten undskylde at jeg ikke lagde et indlæg op på bloggen i går – det er første dag siden bloggens start, at jeg ikke har lagt noget op. Og det var også en smule mærkeligt, men der var dog en god grund.
Som jeg fortalte jer i dette indlæg, så havde Anders planlagt en overraskelses tur til mig i weekenden. Fredag efter arbejde, kørte vi mod Århus hvor han havde booket hotel for weekenden. Om aften havde han planlagt at vi skulle spise middag hos min kusine – som jeg ellers ikke har set i flere år, men har snakket om længe. Lørdagen brugte vi på at gå Århus tynd. Spise de bedste croissanter i Århus, shoppede, drak drinks og besøgte Den Gamle By. Om aften inviterede han mig ud at spise på MASH, hvilket var helt utrolig lækkert.
Da vi kom tilbage på hotellet, havde han købt en flaske champagne for at fejre en god weekend, sagde han. Men her, gik han så på knæ og spurgte om jeg ville gifte mig med ham – hvilket der kun er ét svar på.

Så jeg er forlovet! Ringen er en klassisk prinsesse ring, med en fin diamant og bånd i guld. Sådan en ring, som jeg altid har ville have. Det viser virkelig også hvor godt han kender mig.
Det var uden tvivl, den bedste og mest romantiske dag i mit liv.

Så nu går der bryllups snak og planlægning i den, og jeg glæder mig til at dele det hele med jer.
Jeg håber I alle sammen har haft en skøn weekend.

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post