Den bedste dag – jeg er blevet forlovet

2. april 2017EmmaEngmark

Hej søde piger.

Først vil jeg næsten undskylde at jeg ikke lagde et indlæg op på bloggen i går – det er første dag siden bloggens start, at jeg ikke har lagt noget op. Og det var også en smule mærkeligt, men der var dog en god grund.
Som jeg fortalte jer i dette indlæg, så havde Anders planlagt en overraskelses tur til mig i weekenden. Fredag efter arbejde, kørte vi mod Århus hvor han havde booket hotel for weekenden. Om aften havde han planlagt at vi skulle spise middag hos min kusine – som jeg ellers ikke har set i flere år, men har snakket om længe. Lørdagen brugte vi på at gå Århus tynd. Spise de bedste croissanter i Århus, shoppede, drak drinks og besøgte Den Gamle By. Om aften inviterede han mig ud at spise på MASH, hvilket var helt utrolig lækkert.
Da vi kom tilbage på hotellet, havde han købt en flaske champagne for at fejre en god weekend, sagde han. Men her, gik han så på knæ og spurgte om jeg ville gifte mig med ham – hvilket der kun er ét svar på.

Så jeg er forlovet! Ringen er en klassisk prinsesse ring, med en fin diamant og bånd i guld. Sådan en ring, som jeg altid har ville have. Det viser virkelig også hvor godt han kender mig.
Det var uden tvivl, den bedste og mest romantiske dag i mit liv.

Så nu går der bryllups snak og planlægning i den, og jeg glæder mig til at dele det hele med jer.
Jeg håber I alle sammen har haft en skøn weekend.

3 Comments

 • Outfit of the day: casual weekday – Kaffe og kjoler

  3. april 2017 at 14:43

  […] alle andres) humør – og så lever jeg nok også stadig lidt høj på det faktum, at jeg blev forlovet i weekenden. Det er i hvert fald længe siden at jeg har haft så god en mandag, […]

 • 5 hurtige facts om mig – Kaffe og kjoler

  7. april 2017 at 10:01

  […] er forlovet. Følger du med på min blog, så ved du også dette, da jeg lagde det op i dette indlæg fra sidste weekend. Min kæreste igennem to år, friede til mig den 1 april i år og jeg har […]

 • Vores bryllups invitationer – Kaffe og kjoler

  4. maj 2017 at 20:28

  […] de fleste jo nok ved, så skal jeg giftes til september – du læse om frieriet og ringen, lige her. Vi har ærlig talt ikke så lang tid til at planlægge brylluppet, men vi har heldigvis allerede […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous Post Next Post