Den bedste instant kaffe

7. juli 2017EmmaEngmark

Fri-YAY! Så blev det endelig fredag, og weekenden er lige rundt om hjørnet. Af en eller anden mærkelig grund, så synes jeg bare at denne uge har sneglet sig af sted. Måske fordi jeg ikke fik slappet nok af i weekenden, og faktisk bare har talt ned lige siden i mandags? Eller måske fordi alle er gået på ferie, og jeg bare er mega jaloux, haha! I hvert fald er weekenden nu tæt på, og med ingen store planer planlagt, regner (og håber) jeg med at få lavet en masse blog arbejde.

Og med en masse blog arbejde, hører en masse kaffe – i hvert fald i mit tilfælde. Den kvikke læser, har nok allerede gættet at bloggens navn kommer af min kærlighed til kaffe. Godt nok er jeg ikke til alt kaffe. For eksempel er jeg ikke god til sort kaffe, men en latte med lidt sukker og lidt karamel sirup, det er lige min smag! Kaffe med smag, er generelt min smag. Normalt plejer jeg at lave en kop kaffe på vores Nespresso maskine, som jeg stadigvæk er rigtig glad for – men for et par uger siden, opdagede jeg konge kaffen! Nemlig instant kaffe med smag.
Jeg har aldrig nogensinde været fan af instant kaffe, og faktisk altid bare set det lidt som billig (tjære) kaffe. Dog drikker min kæreste rigtig meget af det – men jeg mistænker lidt at det er fordi det er så nemt og hurtigt at lave. Hvilket jeg godt kan være lidt misundelig på en gang i mellem, når min kaffe alligevel tager lidt længere tid at lave. Så da jeg fandt disse instant kaffer med smag, var jeg nødt til at se om det var noget værd. Og jeg har faktisk ikke rørt min Nespresso i snart en måned.

Kaffen er fra mærket Beanies, og kan blandt andet købes hos Rigtig Kaffe, hvor jeg selv købte mine tre bøtter fra (indlægget er i øvrigt ikke sponsoreret) og der var næsten dag-til-dag levering, selvom butikken er placeret i Jylland.
Kaffen fås i mange forskellige varianter, hvor min favorit helt klart er den med Chokolade & Orange. Og skulle du være en af dem, der går meget op i kalorier, så er der kun to kalorier per kop – og med søde smage, behøver der ikke ekstra sukker. Så det er meget nemt at lave det til en rimelig sund kop kaffe.

Hvilken kaffe er din yndlings kaffe?

Ellers håber jeg at I alle sammen får en god fredag og start på den nye weekend. Selv skal jeg bruge fredagen på at se film sammen med A. Jeg har længe gerne ville se Wonder Woman, som vi lige har fået fingrene i. Så i aften står den på film og garanteret bland-selv-slik, because why not??

5 Comments

 • Lykke

  7. juli 2017 at 12:48

  Spændende! Dem har jeg ikke det før, men kunne da være at de skulle prøves

 • Mia // www.blogaboutmia.dk

  7. juli 2017 at 13:04

  Ej hvor lækkert. Jeg ELSKER kaffe! Kunne være jeg skulle kigge nærmere på disse 🙂 God weekend!

 • Opskrift på den gode iskaffe – Kaffe og kjoler

  15. august 2017 at 08:17

  […] dog været mere tiltalende, end en varm kop kaffe – selvom jeg stadigvæk ofte tyr til disse lækre instant kaffer med smag. Og i dag tænkte jeg lige hurtigt at dele min nemme og hurtige opskrift, på den helt perfekte […]

 • Kathrine

  7. oktober 2017 at 20:19

  Dét skal prøves! 🙂 Dog kan jeg ikke finde nogen indholdsfortegnelse, uanset hvilken webshop jeg kigger i.
  Vil du skrive hvad “chocolate/orange” varianten indeholder? 🙂

  1. EmmaEngmark

   7. oktober 2017 at 20:34

   Hmm. Jeg har lige prøvet at kigge på bøtten. Der står bare instant kaffe med chokolade og appelsin smag. Men ikke mere end det. Så jeg ved desværre ikke hvilke stoffer osv, der er brugt i kaffen, hvis det er det som du tænker på? 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post