Den blå bluse og lidt om arbejde

27. april 2018EmmaEngmark
Blog post

– Billeder af Astrid Hovman

Hej piger – og glædelig Store Bededag.
Årh, hvor har jeg glædet mig til denne forlængede weekend. Egentlig havde jeg et par planer i dag, men var desværre nødt til at udskyde det hele, da jeg har lagt mig med en slem forkølelse. I morgen har jeg et pige arrangement, og på søndag har jeg to veninde dates med Astrid og Maja. Og så er det ellers tilbage til hverdagen igen.

Og faktisk bliver den kommende uge lidt ekstra speciel. Jeg har nemlig fået en højere stilling på mit arbejde, der starter fra den første maj. Efter små ti år i hotel branchen, er jeg endelig ved at komme derhen hvor jeg gerne vil være. Jeg har været almindelig hotel receptionist i mange år, og for små to år siden, var jeg med at til åbne CPH studio hotel som receptions chef. Nu bliver jeg både receptions og salgs chef – og hold nu op, hvor jeg bare glæder mig til at komme ordentligt i gang. Efter så mange år i samme branche, så vænner man sig til sidst til arbejdet og det hele kan let blive let rutine agtigt – så det bliver simpelthen så skønt med lidt nye udfordringer, hvor jeg kan lære noget nyt.

Men det er jo ikke arbejde, det skal handle om – men lidt mode snak.

Læs også: det at have en casual stil.

Dagens look er fra sidste uge, hvor Astrid og jeg var til presse dage hos nogle forskellige PR bureau – super hyggelig dag! Og jeg må indrømme at jeg virkelig kæmpede med at finde et outfit, som jeg var tilfreds med til lige netop den dag. For det var en hel dag fyldt med smukke bloggere, i mange smukke outfits. Og som jeg jo har skrevet lidt om før på bloggen, så er min stil bare ikke så prangende – og ved I hvad? Det har jeg det faktisk helt fint med. Og jeg elskede det her outfit!

Det er behageligt, men samtidig stilet. Og det tror jeg egentlig beskriver min stil rimelig godt – jeg vil gerne have det behageligt. Hvem vil ikke det?

Forleden fandt jeg denne blå top hos Gina Tricot, og den er simpelthen så lækker at have på. Stoffet er ultra tyndt, utrolig blødt og jeg elsker virkelig farven. Så jeg valgte her at sætte den sammen med et helt sort outfit, for at få det blå til at poppe ekstra frem. Jeg valgte et par guldsmykker og til sidst smurte jeg lige bukse kanten op et par gange, hvilke jeg synes er en rigtig fin lille og fed detalje til foråret.

Og kaffen sætter lige prikken over i’et ik’, haha!

Jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig fredag og får en lækker weekend!

(Pssssst – har I i øvrigt lagt mærke til at mit hår er blevet farvet en smule mørkere??)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post