Den fineste popkorn maskine til den perfekte Movie Night

26. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Popkorn maskine fra Coolstuff.

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen – der lige har stået stille et par dage, men hey, det er jo også weekend! A var til firma jule frokost i går, så jeg brugte dagen på frokost og snak sammen med Malue, og ellers på kvalitets tid med mig selv og Netflix. Ret så hyggeligt! Og tiltrængt. Dagen i dag er blevet brugt på diverse praktiske ting, og en del blog arbejde. Jeg har fået taget billeder til et par nye indlæg, hentet en spændende pakke på posthuset og så har jeg endelig fået brugt min nye popkorn maskine!

Jeg må indrømme at jeg aldrig lige har tænkt, at jeg manglede en popkorn maskine i mit liv, men efter at jeg fik en tilsendt fra Coolstuff, kan jeg godt se at det har været en mangel i vores køkken. Og se lige hvor flot den er! Og hold nu op, hvor har jeg fået meget efterspørgelse på den, siden jeg fik den. Både fra venner og kollegaer. Den er allerede et kæmpe hit, haha!

Hvis I kunne høre mig, imens at popkornene poppede der ud af, så ville I vide hvor begejstret jeg er for denne lille maskine – I kan se den i live aktion på min instagram story, men skynd jer, den forsvinder jo om 24 timer!

Hvor perfekt bliver en søndag aften ikke lige, når man kan lave friske, lune og biograf lignende popkorn på kort tid? Nu fik jeg afprøvet maskinen i formiddags, men den kommer bestemt også i brug, når manden og jeg skal hygge på sofaen med en søndags film eller serie.

Maskinen er som sagt modtaget som gave fra Coolstuff. Jeg har brugt deres hjemmeside så, så meget! Især når det kommer til gaver. Jeg har både købt et scratch map og kærligheds piller til A, og disse balloner da jeg skulle pynte op til hans fødselsdag. De har jo simpelthen alt, og det er virkelig den perfekte side, når man leder efter en gave – som en popkorn maskine, til kvinden/manden, der har alt.

Hvordan bruger man så maskinen?

Sådan bruges maskinen:

 • Tænd for maskinen et par minutter inden den skal bruges, så den er varm og klar til brug
 • Sluk for maskinen, imens du hælder ingredienserne i
 • Brug de vedlagte skeer, til at måle op og kom den valgte madolie i gryden
 • Husk salt ned i gryden! Det glemte jeg selv første gang, ups ..
 • Brug den store ske, til at måle kornene og hæld dem ned i gryden
 • Tænd for maskinen igen, og på under to minutter, er der lækre, lune popkorn

Hvis du er en blogger nørd ligesom jeg, kan du købe små popkorn bæger til servering. Jeg købte disse rød og hvid stribede holdere fra Søstrene Grene. Ellers kan de selvfølgelig også købes hos Coolstuff.

Det tager vitterligt ingen tid at lave popkorn med denne maskine. Og det er altså bare mere lækkert, at tage dem direkte fra maskinen, end fra en kedelig pose fra mikroovnen.

Hvad synes I om den? 

3 Comments

 • Simone

  27. november 2017 at 09:21

  Den popcorn maskine har jeg også haft, den er rigtig god! Og det er så hyggeligt selv at poppe de popcorn! <3

 • Camillia

  27. november 2017 at 10:16

  Den er virkelig fed 🙂

 • Daniella

  29. november 2017 at 00:06

  Ej hvor er den bare fin! Sådan en popcorn maskine ville min søn helt sikkert elske

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post