Den perfekte sommer kjole

25. marts 2017EmmaEngmark

God lørdag eftermiddag, alle sammen.
Jeg kan ikke være den eneste, der får helt forårs fornemmelser i det her lækre vejr. Jeg har fundet solbrillerne frem, lagt vinterjakken bagerst i skabet og er i gang med at finde sommer kjolerne frem. Det er stadigvæk lidt for koldt til bare ben, men det kommer forhåbentligt snart.

Billederne her er taget i går, hvor jeg mødtes med min veninde Malue til lidt blog billeder og kaffe (selvfølgelig) Hun er min partner in crime når det kommer til billeder til bloggen, og I kan regne med at halvfems procent af mine outfit billeder, er taget af hende. I dag mødtes vi til endnu flere billeder, samt til de lækreste milkshakes hos Desserthuset på Istedgade – har du ikke været der endnu, så er det bare om at komme af sted.

Kjole fra MessageHER. Lignende HER. Taske fra Furla.

Dagens indlæg skal egentlig bare handle om denne smukke kjole. Jeg købte den i sidste uge, hvor den virkelig skreg på mig fra bøjlerne. Kjolen har en meget løs pasform, hvor man binder den rundt om taljen for at få lidt mere figur. Min kjole er i størrelse XS (den aller sidste i butikken, faktisk den der hang på mannequin dukken) og jeg ved at den er blevet revet ned fra bøjlerne, så hvis du er interesseret i kjolen, så skal du skynde dig!
Men heldig var jeg, og jeg nåede at få fingrene i kjolen, som jeg har fået utallige komplimenter på lige siden. Farverne er så smukke sammen, snoren i taljen gør at den sidder så fint på kroppen og det er virkelig den perfekte sommer kjole – så I kan godt forberede jer på at se den igen.

Jeg valgte at køre mine accessories rimelig minimale, da jeg synes kjolen skulle have lov til at shine, og holdt mig mest til guld smykkerne sammen med min yndlings taske fra Furla.

Hvad synes I om kjolen?

Resten af lørdagen skal bruges på en del praktiske ting, samt lægge et nyt frisk lag neglelak (fik du i øvrigt set mit indlæg med gode tips til en god og holdbar manicure) hvorefter Anders og jeg skal  biografen i aften og se Beauty and the Beast.
Jeg glæder mig som et lille barn!

God lørdag til jer alle sammen.

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post