Den perfekte uldfrakke

7. januar 2018EmmaEngmark
Blog post

– Frakke: COS – andre farver HER – Sweater: Moss Copenhagen – Taske: Gucci
– Billeder af Malue

God-søndag-aften, og velkommen tilbage til bloggen, der har været nedlagt et par dage på grund af sygdom. Ja, jeg blev ramt af den klassiske vinter forkølelse, som slog mig ud i slutningen af sidste uge og gjorde mig nødsaget til at tage en fridag (og weekend) derhjemme i sengen – altså, i hvert fald det meste af tiden. For det har virkelig været en skøn weekend, trods en løbende snot næse.

I går var jeg i biografen med en veninde, for at se The Greatest Showman. Bestemt en film, der er værd at se, hvis du ligesom jeg er helt vild med dans og god musik – lidt i stil med La La Land, selvom de to film slet ikke kan sammenlignes. I dag var jeg inviteret på besøg hos Apartment 38, hvor jeg hev Malue med. Simpelthen så hyggeligt et sted, med fantastisk kaffe! Der kommer snart en anmeldelse af stedet, så vær på udkig efter det. Her til aften har A og jeg været på besøg hos et vennepar, der havde inviteret på middag og ren hygge. Så alt i alt, en super lækker weekend!

Har I haft en dejlig weekend?

I dag vil jeg dele et af mine aller bedste køb med jer. Nemlig denne ultra smukke uldfrakke fra COS. Jeg har i lang tid været helt vild med kombinationen af beige og grå, og været på udkig efter den ultimative uldfrakke i så lang tid. Jeg ville have en rigtig uldfrakke – altså ikke bare en beige trenchcoat, for jeg ville gerne kunne bruge den i de koldere måneder også. Det er dog rigtig svært at finde en god og tyk frakke, til nogenlunde penge. De er nemlig noget så dyre – den billigste jeg fandt, kostede alligevel 1500,- ..

Men så var det at Signe fra UseLess fik ændret mit syn angående second hand shopping. Og efter et par klik hos Trendsales, havde jeg fundet drømme frakken til under halv pris. Den er brugt en sæson, men er stadigvæk så god som ny. Så endelig fik jeg fat i drømme frakken, har fået købt et gråt uld tørklæde og hold nu op, hvor har jeg fået mange komplimenter på min frakke siden jeg fik den.

Frakken er oversize, hvilket kun gør at den er rigtig varm at have på, da selve stoffet ikke sidder tæt på kroppen og gør kroppen kold. Det er jo ikke en vinter jakke, men jeg har da haft den på i grader lige på frysepunktet, uden at fryse. Og så er den utrolig nem at sætte sammen med stort set alle outfits, da den beige farve passer til stort set alt.

Hvad synes I om frakken?

Ellers håber jeg at I alle sammen har haft en dejlig weekend, og er klar til en ny og travl uge. Selv har jeg ikke det store på programmet i næste uge, så det bliver rart med en rimelig afslappet uge på blog fronten.

13 Comments

 • BLOGBYCC

  8. januar 2018 at 10:35

  Hvor er den bare smuk og feminin den jakke! <3 det er du nu også.

  1. EmmaEngmark

   8. januar 2018 at 14:28

   Ja ik? Jeg er også helt pjattet med den 😀

   <3 <3

 • Line Christensen

  8. januar 2018 at 13:34

  Elesker elsker elsker – hvor er den fed!

  1. EmmaEngmark

   8. januar 2018 at 14:28

   Tusind tak 😀 Jeg er også helt forelsket i den selv.

 • Eline Tychsen

  8. januar 2018 at 14:22

  Hvor er du smuk, og hvor er den frakke super skøn! ☺️

  1. EmmaEngmark

   8. januar 2018 at 14:28

   Årh, tusind tak, søde <3

 • Instagram lately no. 7 – Kaffe og kjoler

  9. januar 2018 at 09:06

  […] bukserne, yndlings tasken, yndlings pumps. What’s not to love? 6. Forleden delte jeg min nye yndlings uldfrakke med jer, som jeg har fået uendeligt mange komplimenter på. Jeg knuselsker min camel coat, og det […]

 • Emilie Ildstein

  9. januar 2018 at 09:30

  Hvor er den bare smuk til dig!❤️

  1. EmmaEngmark

   11. januar 2018 at 13:27

   Tusind tak, søde ;*

 • simone

  9. januar 2018 at 10:59

  Ej det er virkelig en pæn jakke! Elsker farven <3 Den skal jeg helt sikkert kigge lidt nærmere på.

  1. EmmaEngmark

   11. januar 2018 at 13:28

   Tusind tak <3 Jeg er også helt pjattet med den. Den passer bare til alt!

 • kathrine johansen

  9. januar 2018 at 21:30

  Det er virkelig en smuk jakke, elsker virkelig den smukke farve! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/2018/01/hverdags-rutine-fra-exuviance-foer-efter/

  1. EmmaEngmark

   11. januar 2018 at 13:28

   Tak! ;*

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post