Den perfekte valentins gave

7. februar 2018EmmaEngmark
Blog post

– Pakken er modtaget i gave af Noru, alle meninger er mine egne –

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen – som i dag bliver skrevet af en lidt mindre syg dame. Wuhu! Men imens jeg gik og havde det dårligt, modtog jeg den lækreste pakke, der virkelig hjalp lidt på humøret. Jeg modtog nemlig kaffe! Og hvis der er noget, som kan hjælpe på mit humør (næsten lige meget hvad) så er det kaffe. Og chokolade – og det her var en blanding af begge. Jeg har nemlig været så heldig at teame op med Noru, der sælger alt fra kaffe, te, kakao og andre søde sager. Og det hele faldt lige i min smag!
 
Denne pakke er lavet specialt til den kommende valentins dag, hvor forkælelse jo er helt i højsædet. A og jeg har faktisk fejret de to sidste valentins dage i udlandet, men eftersom vi er i en krig med at få sparet så meget op som muligt, så holder vi den hjemme i år – så der skal hygges med kaffe, karameller og chokolade.

Fejre I valentins dag? Jeg synes selv at det er en hyggelig tradition, og jeg kan godt lide at give en lille gave til A på dagen. Som for eksempel en pakke fyldt med lækker kaffe og slik. I den pakke, som jeg fik, fulgte der en glutenfri chokolade med, hvilket jeg synes er et super fint touch, da der efterhånden er så mange, der lider under en form for allergi. Og så fulgte der de lækreste karameller fra Karmelleriet med, med smag af chokolade rullet i lakrids pulver. Den perfekte pakke, hvis I spørger mig!
 
Vil du også forkæle en af dine nærmeste (eller bare dig selv) med en lækker kaffe pakke? Så kan du lige nu få hele 10% rabat på hele hjemmesiden (dog ikke på nedsatte varer) resten af måneden. Jeg fik min pakke super hurtigt efter at den var sendt, så I kan sagtens bestille og nå at få pakken til valentins dag. Brug koden KaffeOgKjoler.
Hvad er jeres meninger om valentins dag?

1 Comments

  • simone

    8. februar 2018 at 11:16

    Ej hvor lækkert, det gad jeg da godt lige at modtage! <3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post