Det der med at dele ud på en blog

Plakater og rammer, er modtaget i gave af Dear Sam

Det er ikke meget, jeg efterhånden deler ud her på bloggen. Der er flere og flere lange pauser, hvor der ingen indlæg kommer. Og lige meget hvor meget jeg prøver at motivere mig selv og komme med forskellige idéer til indhold, så er det som om at handlingen aldrig når at blive udført.

Jeg har ofte rigtig meget at lave. Hvad enten det er mange timer med arbejde, der dræner mig lidt for energi, og gør at jeg intet har lyst til når jeg kommer hjem. Den dårlige samvittighed over at bruge tid foran en computer, når jeg kunne bruge tiden sammen med min søn og mand. Eller det pres, jeg ofte kan føle, når der er for mange deadlines, som skal holdes, i forhold til diverse samarbejder på instagram.

For det er ingen hemmelighed, at instagram tager det meste af min tid. De samarbejdspartnere som kontakte mig, er altid kun rettet mod instagram, hvilket naturligt gør at min blog bliver lidt forsømt. Og måske hvorfor at der er mange flere, som følger med på instagram i stedet for her på bloggen.

Lidt som jeg skrev om i dette indlæg, så er blog verden ved at dø lidt ud, da folk i højere grad foretrækker den hurtige og mere visuelle version på instagram.

Og det er ærlig talt også lidt det, der gør at motivationen for at fortsætte med at blogge, ikke er så stor som den har været. Jeg bruger selv instagram rigtig meget, men samtidig synes jeg stadig at det bedste er at læse et blog indlæg, da bloggeren har større mulighed for at gå mere i dybden med de forskellige ting og vise deres billeder frem i stor størrelse, i stedet for på en lille telefon skærm.

Men ofte bliver jeg også ramt af tvivl. Tvivl om hvad jeg skal dele herinde. Tvivl om hvad folk vil se. Hvor personligt skal det være. Hvornår er det for meget, hvornår er det for lidt. Finder folk det jeg skriver interessant. Burde jeg gå en anden vej, og kun holde bloggen til et emne.

Jeg har altid delt det, som jeg gerne ville dele dén dag. Det som jeg lige nu finder interessant. Men det er også lidt at skyde i blinde, og håbe på at ramme et eller andet. For med blog branchen så dalende, så søger folk mest efter en speciel niche og her spreder en livsstils blog sig jo bredt. Så med alt det i minde, så har det været svært at få kick startet et indlæg.

For hvad skal jeg skrive? Er det værd at dele?
Skal jeg bare stoppe med at dele?

Jeg er dog komme til en konklusion..

For nej, jeg vil ikke stoppe med at blogge. Jeg elsker det jo. I hvert fald når motivationen rammer mig og lysten til at skrive et indlæg melder sig igen. Som den ofte gør. Jeg har prøvet et blog stop, og jeg savnede det efter et halvt års tid. Det er noget jeg har gjort i så mange år, at det nærmest at blevet en del af mig.

Dog tror jeg at jeg vil til at holde indlæggene lidt mere i samme boldgade. Finde en niche at gå efter. Jeg skriver meget om minimalisme og mindfulness, og det skulle ikke være overraskende, hvis det var den vej som jeg valgte at gå. Lige nu ved jeg det bare ikke. Det er noget som lige skal lidt i tænkeboks. Det er noget, som der skal arbejdes på.

SÅ. Kære læser. Jeg vil gerne i gang igen, og jeg håber at du vil følge med. Jeg skal bare have fundet den rigtige vej for mig, og det håber jeg snart at finde.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *